BOŽIĆ U OSIJEKU

Tara Thaller provela blagdane u najdražem zagrljaju: Uživa s novim dečkom u njegovom rodnom gradu

‘Sretan Božić, najljepše doba godine‘, napisala je glumica u objavi

Tara Thaller i Mateo Cvenić
 

 Instagram/Tara Thaller/

Glumica Tara Thaller provela je Božić sa svojim partnerom, inače rođenim Osječaninom, Mateom Cvenićem u Osijeku. Par je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj oboje sretni poziraju ispred okićene jelke u božićnim džemperima.

"Sretan Božić, najljepše doba godine", napisala je Thaller u opisu objave, a pratitelji su im u komentarima također čestitali Božić uz komplimente koliko su predivan par.

"Predivni ste. Sretan Božić i vama", "Hvala, također. Prekrasan ste par", "Preslatki ste", neki su od komentara. Osim zajedničkih fotografija, glumica je podijelila i djelić atmosfere na fotografijama koje prikazuju zapaljene svijeće i božićne kolače, okićenu jelku i poklone ispod nje, ali i advent grada Osijeka.

Ovo nije prvi put da je par došao u Osijek, zajedno su bili ondje i u rujnu kada su ze zabavljali u lunaparku na manifestaciji organiziranoj u Višnjevcu. Otkako je par javno potvrdio svoju vezu, ne razdvajaju se i čine se nikada sretniji.

Inače, Cvenić je svoje plesne korake započeo u plesnoj školi D&D u Osijeku, dok je pohađao srednju tehničku školu za mehatroniku. Sigurno da uz ovaj grad u Slavoniji plesač vežu lijepe uspomene, stoga nije čudno što je najljepše doba godine odlučio provesti baš ondje, uz svoju partnericu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:21