‘SJAJIM‘

Tara Thaller: ‘Sad vidite da sam zaigrana i pomalo luda. Najvažnije je da ste dobro sami sa sobom, bez obzira na sve‘

Pjesma ‘Sjajim‘ inspirirana je nekim prethodnim vezama i vječno poznatom životnom lekcijom ‘cijeniš nešto tek kada to izgubiš‘

Tara Thaller

 Promo

Nakon što je prošle godine hrabro započela glazbenu karijeru singlom "Oteta", poznata glumica i pjevačica Tara Thaller predstavlja novu pjesmu "Sjajim", kojom slušatelje podsjeća na ono što ponekad možda ostane zaboravljeno - ljubav prema sebi samima.

"Pjesma ‘Sjajim‘ inspirirana je nekim prethodnim vezama i onom vječno poznatom životnom lekcijom ‘cijeniš nešto tek kada to izgubiš‘. Želja mi je bila da pjesma probudi empowerment u slušateljima, da zavoliš sebe i naučiš cijeniti svoje vrijednosti. Inspiracija mi je bio citat Nine Simone ‘you’ve got to learn to leave the table when love is no longer being served‘", otkrila je Tara.

Pjesmu prati i razigrani spot, a u Tara je posebno uživala u njegovom snimanju i stvaranju.

"U spotu za ovu pjesmu htjela sam više pokazati svoj zaigrani, pomalo ludi karakter i nismo isključivo pratili samo priču pjesme, već karakter i atmosferu koja pjesma posjeduje, pritom naglašavajući da je najvažnije osjećati se dobro sam sa sobom, bez obzira na sve", ispričala je Tara.

Za koncept spota, styling i vizualni dizajn zaslužna je Tarina prijateljica Nina Mia Čikeš, a režijski ga potpisuju SESTRICE.

"Telepatski smo se povezale i na jednu moju referencu ona je krenula s idejama koja je svaka bila bolja od prethodne. Zaista je užitak raditi s nekim tko je toliko kreativan i predan. Udružili smo se s renomiranim duom SESTRICE i prepustili se njihovim uigranim rukama. Vrlo brzo smo pronašli zajednički jezik i u spot je uneseno puno ljubavi i veselja što je bilo ključno kod stvaranja vizualnog djela pjesme", objašnjava Tara, a njen entuzijazam dijeli i Nina Mia Čikeš, zaslužna za vizualni identitet spota.

image

Tara Thaller

Promo

„Ideja je bila da video kroz duhovit način eklektično prati priču pjesme ‘Sjajim‘, a koja u centar stavlja Tarin zaigran i slobodan duh. Kroz Tarine transformacije u tri čina, ispričana je priča o gotovo uvijek nadrealnom momentu ljudske psihologije kojom nerijetko, tek kada je nešto izgubljeno, biva željom požude", otkriva Nina Mia Čikeš.

Ova "catchy" pop/r&b poslastica stiže za vrijeme Tarinog natjecanja u popularnom televizijskom showu "Ples sa zvijezdama" u kojem svakog tjedna nastupima s partnerom Mateom Cvenićem oduševljava publiku i žiri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2023 00:22