PUNO EMOCIJA

Tarik Filipović podržao suprugu Lejlu u showu Zvijezde pjevaju: ‘Uzbuđenje? Veće nego da sam nastupam…‘

Debi nastup bivše miss Hrvatske s Bojanom Jambrošićem pratili i njezini sinovi te Joško Lokas

Lejla Filipović i Bojan Jambrošić

 Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Lejla Filipović, bivša miss Hrvatske, a danas poduzetnica, imala je pravu mušku podršku u prvoj emisiji nove sezone HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju". Lejla je nastupila sa svojim mentorom Bojanom Jambrošićem i otpjevala "Ti si želja mog života" probivši kao prva ‘led‘ u tom spektaklu. Njezin debi svesrdno su podržali suprug Tarik Filipović u društvu kolege i prijatelja Joška Lokasa, a ovom tandemu, sudeći po objavljenim fotografijama na Instagramu, pridružili su se i Lejlini i Tarikovi sinovi Dino i Arman.

image

Lejla Filipović

Screnshoot/tarik Filipović/Screnshoot/tarik Filipović
image

Joško Lokas, Tarik Filipović i sinovi Arman i Dino

Screnshoot/joško Lokas/Screnshoot/joško Lokas

"Posada je spremna za polijetanje. Lejla večeras kreće u jednu novu, drugačiju avanturu. Sjajni mentor neće ništa prepustiti slučaju. Uzbuđenje? Veće nego da sam nastupam…", napisao je uz video poznati voditelj i glumac uoči početka showa na svom Instagramu pozivajući sve da glasaju. Također je dodao: "Vijesti iz budućnosti. Leki i Boki pustili u prodaju 10. Arenu. Ako se napuni ide prva. Dvorana zagrijana.".

Lejla i Bojan na kraju su osvojili 22 boda, a članica žirija Danijela Martinović rekla je Lejli kako je osjetila laganu tremu, koju su primijetili i Mario Lipovšek Battifiaca te Marko Tolja.

- Od vas stvarno puno očekujem - kazala je tom paru Martinović.

image

Lejla Filipović

Screnshoot/joško Lokas/Screnshoot/joško Lokas
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 14:20