8. DAN SAMOIZLOACIJE

Tatjana Jurić ima koronu: ‘Ozbiljno me sastavilo, ne želim znati kako bi bilo da se nisam cijepila‘

Poznata voditeljica pozitivna je na koronavirus, a zarazile su je nećakinje školarke

Tatjana Jurić

 Instagram

Voditeljica Tatjana Jurić pozitivna je na koronavirus, a vijest je podijelila na svom Instagram profilu.

"Samoizolacija. Osmi dan. Pozitivna. Oduvijek sam znala da me ta riječ najbolje opisuje. Na Narodnom su mi, kažu, vijenac već pripremili, iako božićni, a moji su me zvali da me pitaju jesam li imovinu prepisala na njih. E, neće ići", našalila se na početku svoje objave, a zatim opisala simptome korone.

"Doduše, ima u koroni ta jedna noć kad pod temperaturom ležiš u krevetu, Jackica ti hrče na guzici, a tebe noge toliko trgaju da si misliš - pa dobro, neću valjda baš noćas, tako sama sa sobom, otegnut’ od kakvog ugruška koji mi neće dati ni da reagiram pokušajući svojima poslati poruku: zovite hitnu. A ja sam cijepljena dvaput i prilično staložena, potvrdit će oni koji me znaju. Pa eto, od ovih skoro 5 tisuća oboljelih ovih dana, i ja sam jedna.

Koronu su mi iz škole donijele nećakinje i iako žive izvan HR, sve to ide u prilog sljedećem - ako je mene relativno ozbiljno sastavilo, a prethodno sam cijepljena, ne želim znati kako bi bilo da je drukčije. Kad dođete u doticaj s virusom, a doći ćete jer to je 'epidemija' po svojoj definiciji, lakše ćete je prebroditi ako u sebi već imate neka antitijela. A ta antitijela, osigurava vam cjepivo. Samo to. Ne trebaš biti stručnjak pa da to shvatiš", napisala je Tatjana i dodala kako sad ima puno vremena pa čita o uzgoju avokada.

Odmah su uslijedile brojne poruke podrške njezinih prijatelja, kolega i pratitelja.

"Drži se, Tajči! Lijepo si napisala", poručila joj je Ivana Mišerić, a glumica Nataša Janjić dodala je: "Uff. Suosjećam. Ozdravi brzo i do kraja."

"Draga Tajči, vrati nam se brzo", poručila je pjevačica Ida Prester.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 14:10