VEĆ JOJ JE BOLJE

Tatjana Jurić otkrila tko je pazi i mazi dok je u samoizolaciji zbog korone: ‘Mogla bih se naviknuti‘

Popularna voditeljica Tatjana Jurić otkrila je tko su ljudi koji su uvijek tu za nju

Tatjana Jurić

 Instagram

Pravi prijatelji u nevolji se poznaju, a to je najbolje iskusila voditeljica Tatjana Jurić. Radijska i televizijska voditeljica nedavno je otkrila da je pozitivna na koronavirus, a da joj dani samoizolacije lakše prođu, pobrinule su se njezine prijateljice.

Tatjana se tako na Instagramu pohvalila da joj brojne prijateljice, među kojima su Nives Ivanišević i Mia Kovačić, ali i susjeda donose hranu i potrepštine kako bi se što prije oporavila.

image

Mia Kovačić u posjeti Tatjani Jurić

Instagram
image

Nives Ivanišević u posjeti Tatjani Jurić

Instagram

"Sutra moja samoizolacija završava, a tako su me dobro pazili! Mogla bih se naviknuti" napisala je u Tatjana u Instagram storyju i dodala na kraju: "Iza svake jake žene stoji još nekoliko jakih žena!"

image

Objava Tatjane Jurić

Instagram
image

Objava Tatjane Jurić

Instagram
image

Objava Tatjane Jurić

Instagram


Podsjetimo, voditeljica je nedavno opisala kakve je simptome imala.

"Samoizolacija. Osmi dan. Pozitivna. Oduvijek sam znala da me ta riječ najbolje opisuje. Na Narodnom su mi, kažu, vijenac već pripremili, iako božićni, a moji su me zvali da me pitaju jesam li imovinu prepisala na njih. E, neće ići", našalila se na početku svoje objave.

"Doduše, ima u koroni ta jedna noć kad pod temperaturom ležiš u krevetu, Jackica ti hrče na guzici, a tebe noge toliko trgaju da si misliš - pa dobro, neću valjda baš noćas, tako sama sa sobom, otegnut’ od kakvog ugruška koji mi neće dati ni da reagiram pokušajući svojima poslati poruku: zovite hitnu. A ja sam cijepljena dvaput i prilično staložena, potvrdit će oni koji me znaju. Pa eto, od ovih skoro 5 tisuća oboljelih ovih dana, i ja sam jedna.

Koronu su mi iz škole donijele nećakinje i iako žive izvan HR, sve to ide u prilog sljedećem - ako je mene relativno ozbiljno sastavilo, a prethodno sam cijepljena, ne želim znati kako bi bilo da je drukčije. Kad dođete u doticaj s virusom, a doći ćete jer to je 'epidemija' po svojoj definiciji, lakše ćete je prebroditi ako u sebi već imate neka antitijela. A ta antitijela, osigurava vam cjepivo. Samo to. Ne trebaš biti stručnjak pa da to shvatiš", napisala je tada Tatjana Jurić na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:00