NOVO LICE

'TELEVIZIJA JE MOJA LJUBAV, A NADAM SE I KARIJERA' Mlada Zagrepčanka Ana-Klaudija (25) nova je voditeljica popularne RTL-ove emisije

 
Ana-Klaudija Štilinović
 Maja Bota za RTL /

Nikoli Vikiću Topiću, RTL-ovu meteorologu kojeg krase i drugi talenti, u vođenju nove sezone 'Ludih Guinnessovih rekorda' pridružila se 25-godišnja Zagrepčanka Ana-Klaudija Štilinović.

Bio je to za mladu apsolventicu agrobiznisa i ruralnog razvitka televizijski debi, a ona se nada kako joj to neće biti i posljednji TV angažman. To i ne čudi jer je Ana-Klaudija, uz redovni studij na Agronomskom fakultetu, završila i stručno usavršavanje za voditelja u elektroničkim medijima na jednom poslovnom učilištu.

- Iskreno, više me zanima televizija, ali ono što počnem, uvijek završim pa ću tako i fakultet - kaže Ana-Klaudija Štilinović.

S Nikolom Vikićem Topićem snimila je 12 epizoda, a prvu, koja se emitirala 22. srpnja, zajedno je odgledala cijela obitelj Štilinović.

- Jako me zanimalo kako će sve izgledati na malom ekranu. Ja uvijek gledam što trebam popraviti, gdje sam pogriješila i čini mi se da je bilo dobro, za razliku od moje obitelji koja je oduševljena - uz smijeh odgovara Ana-Klaudija.

RTL je do ove izuzetno simpatične djevojke došao preko njezina Instagram profila. Točnije, tako su je prvo kontaktirali, pozvali na razgovor i očito uzeli njezine podatke pa kada se pokazala potreba za novim licem, pozvali su je na probno snimanje i angažirali.

- Uvijek imam tremu, ali nije bilo tako strašno jer je ekipa strašno zabavna, što mi je olakšalo snimanje prvih epizoda - odgovara.

Ovo joj nije bio prvi susret ni s kamerama, a još manje s fotoobjektivom. Ana-Klaudija, kojoj je majka iz Surinama a otac iz Hrvatske, još kao mala se počela baviti modelingom, snimila je brojne editorijale i kampanje, a za snimanje jednog spota angažirao ju je i Luka Nižetić. Sada se nada da će joj 'Guinness' otvoriti vrata prema televizijskoj karijeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:55