JEDINSTVENI DOGAĐAJ

Tereza Kesovija oduševila Tivat: ‘Vi imate status božanstva, mi smo večeras Pariz, Olimpija!‘

Goran Božović, direktor Centra za kulturu Tivat se na početku koncerta zahvalio gošći iz Hrvatske

Koncert u Tivtu će se dugo pamtiti

 Privatni Arhiv/

Glazbena diva čuvena po raskošnom i prepoznatljivom glasu, kao i po brojnim kompozicijama koje su desetljećima jednako aktualne, Tereza Kesovija održat će koncert u Velikoj sali Centra za kulturu Tivat. Tereza je prethodni put nastupila u Tivtu 2016. godine, tako je glasila samo jedna od brojnih pompoznih najava tamošnjih medija kada se saznao datum tog jedinstvenog događaja.

Goran Božović, direktor Centra za kulturu Tivat, zahvalio se na početku koncerta gošći iz Hrvatske:

"Beskrajno sam vam zahvalan što ste došli u Tivat. Vi imate status božanstva, i vi ste ovdje, u stvari, doma. Tivat je večeras Pariz, a ova sala naša Olimpija!"

image

Tereza Kesovija pjevala je u Tivtu nakon 8 godina

Privatni Arhiv/
image

Tereza je pjevala puna dva i pol sata

Privatni Arhiv/

A kad se pred oduševljenom publikom tog intimnog i ekskluzivnog koncerta, za koji su ulaznice bile rasprodane u rekordnom roku, pojavila Tere, oduševljenje nije prestajalo. I tako puna dva i pol sata. Tereza je redala evergreene iz prebogate karijere a prostor je odisao glazbom i ljubavlju.

Nakon što je čarobna noć završila, Tereza je sabirala dojmove i emocije.

image

Zbor grada Tivta našoj je pjevačici napravio svečani doček

Privatni Arhiv/

"Dobila sam iste one vibracije koje sam i donijela, točno sam to i dobila natrag. Upravo ono što sam ja osjećala, to su osjećali i oni. To se uvijek ponavlja, svaki put, jer ja volim ljude. Uzimam njihovu ljubav prema meni, ali i dajem svoju njima. I to traje 65 godina. Adrenalin koji mene drži da održim koncert dva sata se zove publika, jer da nema njih ni mene ne bi bilo. Zato publiku treba poštovati, treba je voljeti, a ja ih volim svom dušom i svim srcem", ispričala je Tereza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:38