SLATKI MALI IZGOVORI

TEŠKO JE USKLADITI OBITELJ I KARIJERU Belma Džomba 'cinkala' supruga i otkrila iz kojih se poslova oko djece bivši rukometaš najčešće glatko izvuče

 INSTAGRAM

Bivši rukometni reprezentativac Mirza Džomba prije četiri godine upoznao je čari roditeljstva, koje je još tad opisao kao najteži posao na svijetu, ali i najveću sreću u životu.

'Iskreno, da sam znao da je to tako odgovorno, prije bih to odradio', rekao je Mirza nakon što je u travnju 2012. postao otac.

Sa suprugom, televizijskom voditeljicom Belmom Džombom, ima kćer Unu, a par je prije šest mjeseci dobio i djevojčicu Adu.

INSTAGRAM

'Mirza još nije u potpunosti svladao mijenjanje pelena, ali dobro, imat će prilike. Promijeni ih koji put. Izvlači se na ono da puno radi pa ne stigne jer kad dođe kući s posla, djeca već spavaju', kroz smijeh je rekla Belma za dnevnik.hr.

Bivši rukometaš zato je vještiji u kućanskim poslovima. Svojedobno se pohvalio kako mu nije nikakav problem baciti smeće, usisati, oprati posuđe ili skuhati ručak.

Nakon što je završio rukometnu karijeru, Riječanin se posvetio poslovanju s nekretninama, a Belma pravu. Želja joj je imati vlastiti odvjetnički ured.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:48