UDRUŽENE SNAGE

The Bastardz i Zdenka Kovačiček osvajaju neodoljivim funk grooveom pjesme ‘Mama Funky‘

Kažu da ideja o duetu sa Zdenkom postoji već duže vrijeme, ali su se tek nedavno stvari ‘poklopile‘

The Bastardz i Zdenka Kovačiček

 Press

"Mama Funky" nova je pjesma grupe The Bastardz u kojoj se funk legendama pridružila neponovljiva Zdenka Kovačiček.

‘Ubojiti‘ funk groove iza kojeg stoje Damir Šomen na bubnju i Alen Sveto na basu uz ostatak stalne ekipe, Gojka Tomljanovića na klavijaturama, Yweka Ivicu Premelča na saxu, pjevačicu Tashu Natašu Petrić i Jexa na gitari, klavijaturama i rap vokalu, savršena je platforma za Zdenkin sjajni vokal u ulozi “Mame Funky”!

image

The Bastardz i Zdenka Kovačiček

Press

"Ideja o duetu sa Zdenkom postoji već duže vrijeme, ali su se tek nedavno stvari “poklopile” i rezultat je pred nama. ‘Mama Funky‘ je najnovija pjesma grupe Bastardz u kojoj se kao glavni vokalni solist pojavljuje Zdenka Kovačiček, prava ‘Mama Funky‘! S obzirom na vrstu muzike kojom se bavimo i Zdenka i mi, bilo je samo pitanje vremena kad će se realizirati neka suradnja.", ispričao je šef Bastardza Zoran Jex Jaeger.

"Grupa The Bastardz su moji stari frendovi, s njima sam surađivala davne 2000. godine kada sam pobijedila na Zagrebačkom festivalu pa smo u nekoj odličnoj jazz varijanti svirali ‘Vrati se u moje dane‘ i još neke druge stvari. To je zapravo grupa koja oduvijek njeguje taj svoj prepoznatljivi stil, a to je funk, jazz/rock, funky/rock. Vrhunski glazbenici koji ćine grupu The Bastardz još uvijek su u vrhu svog stvaranja, u vrhu kvalitete i zato mi je ta suradnja posebno draga", izjavila je Zdenka Kovačiček.

"Mama Funky" kao što i samo ime govori prava je funk poslastica koja svojim grooveom mami na ples.

"Jex je napisao odličnu stvar koju je idealno prilagodio meni. Ima dobar groove i baš je prava funky stvar za disco klubove, na nju će se moći odlično plesati.", rekla je Zdenka te nastavila: "U ovoj pjesmi, osim što pjevam, Jex i ja repamo i sigurno ćete se osjećati fantastično slušajući i plešući na nju u nekom disco klubu."

Ovu funky pjesmu, prati i funky spot koji potpisuje legendarni Radislav Jovanov Gonzo, a prema Zdenki, kada ga pogledate, "past ćete na leđa."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2023 03:25