HITNI APEL

Thompsonov menadžment fanovima: ‘Ne nasjedajte na prevaru oko njegova sina, nemamo veze s tim‘

Javnosti je poznato da sin popularnog pjevača ima zdravstvenih problema već dulje vrijeme

Marko Perković Thompson

 Cropix/Screenshot Facebook

Hrvatskoj je javnosti poznato da sin popularnog pjevača Marka Perkovića Thompsona ima zdravstvenih problema već dulje vrijeme, a na Facebooku je osvanula stranica "Donacija za operaciju srca" koja poziva korisnike spomenute društvene mreže da doniraju određenu svotu novca kako bi pomogli pri operaciji srca 17-godišnjeg Ante Perkovića.

Prema riječima Thompsonovog menadžera kojeg smo kontaktirali, stranica je "lažna".

- Mi nemamo nikakve veze s tom stranicom. Netko se očito igra - objasnio je Denis Pletikosa, menadžer slavnog pjevača koji se ogradio od sporne Facebook grupe i naglasio da "Thompson, a ni on, nemaju veze s tim". Nadalje, Thomsponov je menadžer izjavio kako je ovo prvi put da se susreće s nečim sličnim, odnosno, krađom identiteta i pokušajem prevare s ciljem da se skupi novac.

image

Lažna humanitarna akcija za operaciju srca sina Marka Perkovića Thompsona

Screenshot Facebook

Riječ je o prevari. Naime, stranica ove humanitarne akcije ne sadrži opis, a naslovna fotografija je starija fotografija Thompsona i sina vrlo niske rezolucije.

Inače, Ante Mihael Perković početkom srpnja prošle godine završio je u bolnici zbog zatajenja srca. Podsjetimo, zbog zdravstvenog stanja sina, Thompson je otkazao sve nadolazeće koncerte, a od tada nije komentirao njegovo zdravstveno stanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 17:26