SVI PJEVAJU

‘Ti možeš sve al‘ jedno ne‘... pogledajte kako su putnici na aerodromu u Nici pjevali hit Zdravka Čolića

Na snimci se može vidjeti pijanist i kompozitor Sloba Dragović Čolićev dugogodišnji suradnik, koji u zračnoj luci u Francuskoj svira klavir, dok okupljeni uglas pjevaju veliki hit

Putnici pjevaju u zračnoj luci u Nici

 /Screenshot/instagram

Zdravko Čolić jedan je od najpopularnijih glazbenika na Balkanu - 72-godišnji pjevač puni dvorane gdje god nastupa (nedavno je u rekordnom roku rasprodao pulsku Arenu), a golema baza fanova i dalje raste s mladim generacijama. Čolić je na svojem profilu na Instagramu i Tik Toku objavio kratki video s jednostavnim komentarom: Aerodom Nice Cote d‘Azur pjeva ‘Ti možeš sve al‘ jedno ne‘.

Na snimci se može vidjeti pijanist i kompozitor Sloba Dragović, Čolićev dugogodišnji suradnik, koji u zračnoj luci u Francuskoj svira klavir, dok okupljeni uglas pjevaju veliki Čolićev hit. Dragović je napisao kako ga je da zasvira klavir pogurao kolega glazbenik Nikola Demonja koji također svira sa Čolićem, pa je nastala "prava zabava". Među okupljenima je i Daria Hodnik, hrvatska pjevačica moćnog glasa koja godinama surađuje s najvećim imenima estrade.

image

Putnici pjevaju u zračnoj luci u Nici

/Screenshot/instagram

Okupljeno društvo u videu očigledno uživa, mnogi su se priključili pjesmi, a nastup su popratili gromoglasnim pljeskom. Objava je dobila tisuće lajkova, a oduševljeni komentatori pozivaju Zdravka da nastupi u Parizu, da dođe u Australiju ili jednostavno izražavaju svoju ljubav prema pjevaču poput obožavateljice koja je napisala. " Sretna sam da živim u vrijeme Zdravka Čolića, ali od djetinjstva pa do sada".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:40