KLINIKA SVJETLOST

‘Tick-Tock‘, kaže Albina, dioptriji je odzvonilo: ‘Leće mi smetaju, a naočale nisu praktične‘

Dr. sc. Adi Pašalić izveo je lasersko skidanje dioptrije pa Albina sada može bezbrižno u Rotterdam na Eurosong
Albina Grčić i dr. sc. Adi Pašalić u Klinici Svjetlost u Splitu
 Klinika Svjetlost

Albina na Eurosong odlazi iz Klinike Svjetlost i to - s novim vidom.

Na pozornici u Rotterdamu 18. svibnja Albinine oči će zasjati. Za sjaj u očima zaslužan je tim oftalmološke Klinike Svjetlost koji je izveo lasersko skidanje dioptrije.

- U posljednje vrijeme imam velik broj nastupa i pojavljivanja pod intenzivnim svjetlima i reflektorima. U takvim uvjetima leće mi jako smetaju, a naočale pak nisu praktične iz estetskih razloga - ispričala je Albina Grčić u trenutku dolaska u Kliniku Svjetlost gdje je došla na pregled i spontano, u veselom, bezbrižnom tonu odlučila povjerenje pokloniti dr. sc. Adi Pašaliću koji je izveo lasersko skidanje dioptrije.

image
Albina Grčić i dr. sc. Adi Pašalić u Klinici Svjetlost u Splitu
Klinika Svjetlost

Albina je vid dovela do savršenstva bezbolnim zahvatom koji briše dioptriju.

- Doktor mi je ukazao na mogućnost dugoročnog rješavanja problema, a ja sam ugrabila priliku bez razmišljanja - rekla je.

image
Albina Grčić u Klinici Svjetlost u Splitu
Klinika Svjetlost

Dr. sc. Pašalić zahvat je izveo Femto Lasik visoko preciznom metodom koja daje odlične postoperativne rezultate donoseći savršen vid. Albina je ovim zahvatom nakon sedam godina spremna upijati životne radosti očima koje vide, bez okova dioptrijskih naočala i leća.

- Ova talentirana mlada zvijezda prema svim parametrima bila je idealan kandidat za lasersko skidanje dioptrije. Ona je i mlada djevojka svjesna ekonomskog aspekt isplativosti ovog uloga, koja želi lijepe životne trenutke svjedočiti očima bez dioptrije - ističe dr. sc. Pašalić koji je u Klinici Svjetlost u Splitu izveo više od 10.000 operacija.

image
Albina na skidanju dioptrije
Klinika Svjetlost

U Svjetlosti se lasersko skidanje dioptrije izvodi uz pjesmu u pozadini, zahvat traje 10 minuta, a simfoniju najboljeg vida donosi 80 oftamologa pod vodstvom prof. dr. sc. Nikice Gabrića koji je prvo, regionalno skidanje dioptrije izveo 1998. godine. O najboljim oftamolozima svjedoči preko 450.000 zadovoljnih pacijenata. Dok brojne zvijezde Tim Roth, Armand Assante, Ivana Trump, Franco Nero i Tin Srbić svijet oko sebe danas gledaju drugim očima, Svjetlost svakodnevno stvara nove kompozicije vraćajući sjaj u oči.

image
Klinika Svjetlost

Brojna priznanja na svjetskoj razini dokaz su izvrsnosti i dugogodišnjeg uspješnog rada Klinike Svjetlost. Ali samo je jedno najvažnije priznanje, povjerenje pacijenata, čije zadovoljstvo je najveća nagrada, a o čemu svjedoči i Albina.

- Stvarno jedno bezbolno i ugodno iskustvo. Preporučila bi svima - zaključila je.

image
Albina Grčić i dr. sc. Adi Pašalić
Klinika Svjetlost

Za vlasnicu najslušanijeg domaćeg hita “Tick-Tock” odzvonilo je vrijeme dioptrije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 16:35