NE GUBI NADU

Tihana H. Zalepugin: ‘Saša je i dalje u induciranoj komi, ali se oporavlja. Vjerujem da me neće ostaviti samu‘

- Ja mu svakog dana sve pričam, svaki detalj i imam osjećaj kao da me čuje, kaže nam Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin

 Boris Kovacev/Cropix/Cropix

Jučer sam mu rekla: ‘Saša moj, volim te najviše od svega na cijelom svijetu‘. A on je, učinilo mi se, na to trepnuo. Kao da me čuje! Uzela sam ga potom za ruku i ponovo mu rekla: ‘Volim te najviše‘. Ali nisam plakala. Ne želim plakati pred njim, ne želim da me on čuje i vidi kako plačem - kaže Tihana Harapin-Zalepugin, koja već tjedan dana, otkako je njen suprug Saša Zalepugin doživio moždani udar, svakog dana odlazi kod njega na Rebro.

- On je i dalje u induciranoj komi, ali liječnici mi kažu da se dobro oporavlja. Hvala svim tim divnim ljudima na Rebru, koji sada brinu o mom Saši, čovjeku koji meni znači sve na ovom svijetu. Ja sam bez njega sasvim sama, fali mi svake minute, svake sekunde - govori Tihana, koja se odmah ispravlja:

- Sama sam, ali i nisam sama jer su uz mene divni prijatelji koji me hrabre i tješe, kao i moje divne djevojke koje sam proteklih dana ponosno gledala na modnoj pisti zagrebačkog Velesajma. Iskreno, nisam znala bih li tamo otišla. Naravno, posao me ‘zvao‘, ja radi posla tamo i moram biti, ali pitala sam se kako da odem u trenucima kada se osjećam kao da mi se srušio cijeli svijet skupa sa Sašom koji se srušio prošle nedjelje ujutro i kojeg sam tako našla na podu naše spavaće sobe. No, onda su mi prijatelji kazali da odem na revije jer Saši neću pomoći time što ću ostati doma i plakati, a moje djevojke me trebaju. Pa sam otišla i potom Saši ispričala kako je bilo na revijama - kaže Tihana i nastavlja:

- Ja mu svakog dana sve pričam, svaki detalj i imam osjećaj kao da me čuje. Ja vjerujem u njegov oporavak, jer on je veliki borac, čovjek koji neće otići, koji me neće ostaviti samu - govori modna agentica koja ponavlja kako baš ništa prije tjedan dana nije slutilo da će televizijska legenda sada biti u bolnici.

- On je u subotu bio sa svojim dečkima u Charlieju na kavi, potom je otišao na plac i donio namirnice za nedjeljni ručak, koji, međutim, nikada nismo skuhali. No, ja duboko vjerujem da ćemo, čim se on oporavi, još mnogo ručkova zajedno kuhati - govori Tihana Harapin- Zalepugin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 10:28