VAŽNA OBLJETNICA

Tihana Harapin Zalepugin nakon gubitka hrabro nastavlja dalje: Ovo je trijumf ljepote, prijateljstva i ženske snage

Slavljeničkim fotografijama Tihana je odlučila napisati ‘posvetu‘ svim damama koje su svoj modni put započele upravo u Talia Model

Tihana Harapin Zalepugin s ljepoticama

 Goran Čizmešija/

Smoći ću snagu i nastaviti sa svojim poslom - kazala nam je Tihana Harapin Zalepugin kada se lani po posljednji puta, nakon više od 30 godina ljubavi, morala zauvijek oprostiti sa svojim suprugom Sašom Zalepuginom. A danas, godinu dana nakon odlaska televizijske legende (Saša Zalepugin preminuo je 25. studenog 2022. od posljedica moždanog udara), žena iza koje je dugi niz godina iznimne karijere u svijetu mode nastavlja hrabro dalje.

Naša poznata modna agentica - čije ime mnogi povezuju uz izbore ljepote pošto je upravo Tihana godinama pronalazila djevojke koje su sudjelovale u Izboru za Miss Hrvatske, ali i pripremala ih za izbor najljepše žene svijeta - obilježila je dvadeset i pet godina postojanja svoje modne agencije, Talia Model. Okruglu obljetnicu odlučila je proslaviti jednim vrlo posebnim snimanjem.

image

Tihana Harapin Zalepugin s ljepoticama

Goran Čizmešija/

- Ideja okupljanja modela koji su obilježili četvrt stoljeća na domaćoj i inozemnoj modnoj sceni proširena je damama koje sam kao casting menadžerica unutar direkcije Miss Hrvatske otkrivala i pripremala za scenu. Naravno, riječ je o našim najpoznatijim misicama: Branki Krstulović, Anici Kovač, Vanji Rupeni, Martini Todorić i Lejli Filipović - govori Tihana koja je nakon pet godina rada u agenciji Miss Hrvatske s tog posla odstupila nakon što su moćnici odlučili Lejli Šehović, današnjoj supruzi Tarika Filipovića, oduzeti krunu najljepše. Tihana je tada, beskompromisno stojeći iza onog u što vjeruje, napustila Direkciju Miss Hrvatske i nakon svega par dana osnovala svoju agenciju - Talia Model.

Zanimljiva je i sama priča koja stoji iza imena agencije Talia Model. Tihani je jednom numerologinja savjetovala da promijeni vlastito ime u Talia, što bi joj navodno donijelo sreću. Savjet nije poslušala, ali ga se u trenucima osnivanja vlastite modne agencije prisjetila.

Naposljetku, sreća je pronašla svoj put, ali i pomogla mnogim djevojkama u modnom svijetu u koji su zakoračile posredstvom Tihanine Talije. Današnjim slavljeničkim fotografijama Tihana je odlučila napisati ‘posvetu‘ svim damama koje su svoj modni put započele upravo u Talia Model. To su, uz naše najuspješnije misice, Kristina Šalinović, Sara Sorić, Anita Lijić, Ivona Bevanda Ana Buljević, Anđa Marić...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 14:02