USPOMENA NA MUŽA

Tihana Harapin Zalepugin pozirala na posebnom mjestu: ‘Sve je isto, ali nema nas‘

- Hvar je bio i ostao otok naše ljubavi. Svaka skala, svaka klupa, svaki kamen nešto nam je značio, rekla je

Tihana Harapin Zalepugin

 Josip Moler/Cropix

Ovo je zapravo moj oproštaj od Saše - kaže Tihana Harapin Zalepugin koja i ovo ljeto provodi na Hvaru, ali po prvi put bez voljenog supruga Saše Zalepugina. Legendarni televizijski voditelj, podsjetimo, preminuo je lani 25. studenog od posljedica moždanog udara.

- Govore mi ljudi da vrijeme liječi sve rane. Ja se nadam da je tako, da će doći dan u kojem se pri pomisli na Sašu i na to da njega više fizički nema uz mene neću rasplakati - iskreno govori modna agentica koja je dugo razmišljala hoće li uopće imati snage da i ove godine ode na Hvar.

- Hvar je bio i ostao otok naše ljubavi. Svaka skala, svaka klupa, svaki kamen nešto nam je značio, a to nešto bilo je samo naše. Pitala sam samu sebe: ‘Hoćeš li moći na Hvar bez njega?‘. A onda kao da mi je Saša šapnuo: ‘Sunce, odi‘. Pa sam tako i otišla - kaže Tihana koja ljetuje u istom onom apartmanu u kojem je zadnjih desetak godina ljetovala sa Sašom.

- U glavi mi je slika nastala prošlog ljeta. Išli smo na plažu, ja sam požurila u more i daleko otplivala. Onda sam ga tako, iz dubine, gledala kako nasmiješen ulazi u more i pliva prema meni - ispričala je Tihana koja kaže kako je njen boravak na Hvaru još jedan oproštaj od Saše. S

a suprugom se oprostila i na Instagramu gdje je uz fotografiju snimljenu na istom onom mjestu gdje su se njih dvoje prvi put upoznali prije gotovo pola stoljeća napisala:

- Stepenice koje su svjedočile naše prve poglede 1977., Hvar. Ti režiser, ja model - sve je isto, ali nema nas - napisala je Tihana uz fotografiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 08:08