MARKO KUTLIĆ

TINEJDŽERSKI IDOL RAZVODI SE NAKON GODINE I POL U BRAKU Mlađi sin mu se rodio ove zime, ali on već šest mjeseci ne dijeli istu adresu sa ženom....

 CROPIX

Nekadašnji pjevač grupe Pravila igre Marko Kutlić, koji od prije godinu dana gradi solo karijeru, razvodi se od supruge Marije s kojom je bio u braku godinu i pol. Kako piše Story, 23-godišnji glazbenik posljednjih šest mjeseci ne dijeli adresu sa suprugom.

- Moj je najveći zadatak i cilj biti dobar otac. Kad god ne radim i kad sam kod kuće, posvećen sam djeci koja su mi najveći blagoslov - rekao je Marko za Story.

Otac dvoipolgodišnjeg Petra i malenog Pavla, koji je rođen ove zime, otkrio je da su i on i supruga, premda su razdvojeni, dalje koncentrirani na roditeljske zadaće. Marko Kutlić ne zna hoće li uspjeti prebroditi bračnu krizu, ali ističe da nije izgubio vjeru u ljubav.

- Sve situacije koje su mi se dogodile, i dobre i loše, dogodile su se s razlogom. Važno je znati oprostiti jer je čovjek tada sretniji - rekao je ovaj tinejdžerski idol.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:08