ZLATNI STUDIO 2024.

Tko je bolji, Grašo ili Grše, Nina ili Severina? Glasajte za favorite, veliko finale uskoro završava

Čitatelji Jutarnjeg lista mogu glasati svaki dan, a premium pretplatnici dva puta dnevno. Za nagradu se bore 63 finalista

Među finalistima su Nina Badrić, Grše, Petar Grašo i Severina

Tek je nekoliko dana ostalo do kraja velikog finala Zlatnog Studija, nagrade žirija i publike iza koje stoje Jutarnji list, Hanza Medija i TV prilog Studio. Na najveće medijsko priznanje kroz pet kategorija - televiziju, radio, film, glazbu i kazalište koje ukupno imaju 21 potkategoriju pretendira 63 finalista.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Lani je u redakciju pristiglo gotovo milijun glasova koji su odlučili pobjednike, a ove godine u prvom krugu tijekom prosinca pristiglo je gotovo 400 tisuća novih koji su odlučili finaliste.

U drugom krugu sada je ostalo po tri favorita publike u 21 potkategoriji koji se bore se za prestižnu nagradu. Kako stoje trenutno kandidati po broju glasova, naravno ne možemo otkriti sve do zadnjeg trenutka - samog proglašenja, no sasvim je jasno da je borba za Zlatni Studio na mnogim područjima izuzetno napeta. To i ne čudi jer gotovo u pravilu su to sve renomirana lica i uspješni projekti. Primjerice u TV kategoriji za titulu najboljeg voditelja/voditeljice sučeljeni su Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić s RTL-a i HTV-ov Joško Lokas.

Dakle, vrlo poznata lica i profesionalci, a razlikuje ih samo stil vođenja. Bit će naravno zanimljivo vidjeti i rasplet za najboljeg pjevača godine. Finalisti su Urban, Matija Cvek i Petar Grašo, inače rekorder po broju osvojenih Zlatnih Studija u glazbenoj kategoriji. Hoće li pak "Mama ŠČ" Leta 3, pobjednica Dore, ponovno slaviti? Suparnici za najbolju pjesmu su joj "Nemoj" Petra Graše i Nine Badrić te Gršina "Mamma Mia". Zato ne propustite dati glas svom favoritu, jer vremena je još malo.

Podsjetimo, publika može glasati putem objavljenih kupona u Studiju i na besplatnom online glasačkom mjestu www.jutarnji.hr.

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata. Postanite i vi pretplatnici premium sadržaja klikom OVDJE

Zadnji kupon u drugom krugu glasanja u Studiju izaći će 19. siječnja. Kuponi za drugi krug trebaju stići najkasnije do 23. siječnja, a glasanje na www.jutarnji.hr traje do ponoći 23. siječnja. Pobjednike Zlatnog Studija odlučit će zbroj postotnog udjela glasova u kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih glasanjem online. Proglašenje pobjednika bit će u petak 9. veljače u studiju Anton Marti u izravnom prijenosu na Prvom programu Hrvatske televizije, naravno uz veliki zabavno-glazbeni spektakl na malim ekranima.

Najveća medijska nagrada u zemlji, Zlatni Studio, već se sedmu godinu tako nastavlja na bogatu tradiciju časopisa Studio, koji se prvi put tiskao 1964. u nakladi od 60 tisuća primjeraka te je u svojoj povijesti bio nositelj brojnih manjih nagrada. U šest godina novu, najveću medijsku nagradu Zlatni Studio za kategorije filma, kazališta, glazbe, televizije, radija pratilo je više od dva milijuna glasova čitatelja i publike, pa ne čudi što se rezultati, kako ovi tko je ušao u finale tako i oni tko je odnio pobjedu, s nestrpljenjem iščekuju, jer gotovo u pravilu donose vrlo zanimljive rasplete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:10