PAULA ŠOLC

Tko je djevojka koja je oduševila žiri ‘Supertalenta‘ plesom na lancima? U vezi je s poznatim domaćim influencerom

Paula Šolc ranije se predstavila u showu plesom na svili, a sada je zaplesala na lancima i iznenadila žiri

Paula Šolc

 Luka Dubroja/

Paula Šolc (23) u pretposljednjoj polufinalnoj epizodi „Supertalenta“ oduševila je žiri plesom na lancima.

image

Paula Šolc

Luka Dubroja/

„Kad sam krenula nastupati s lancima, nisam se osjećala baš ugodno. Ti lanci su mi omogućili da izvučem nešto što sam znala da imam u sebi i što drugi imaju, samo ne znaju kako da izvuku tu divlju stranu. Ovim nastupom želim sebi dokazati da mogu sve“, rekla je Paula koja se ranije u showu predstavila plesom na svili.

image

Paula Šolc

Luka Dubroja/

„Ono što me najviše impresioniralo je spoj tvoje krhkosti i nečeg toliko grubog kao što je lanac, tako da je to jedan vatra i led spoj i izgleda bolno“, komentirao je Fabijan Pavao Medvešek nastup, a ostatak žirija se s njime složio. Prije plesa na svili, Paula se bavila hip-hopom.

„Visine se bojim oduvijek, visine i mraka, taj osjećaj nikad nisam prebrodila, jednostavno sam nekako spas našla u svili. Svilu doživljavam kao svoju partnericu. Kad sam tužna odem u dvoranu, tamo smo samo ona i ja. To je osjećaj koji ne možeš dobiti od nikog drugog osim od samog sebe“, ispričala je.

image

Paula Šolc

Luka Dubroja/

Nastupala je i s Tončijem Huljićem

Prije nekoliko godina mnogi su komentirali da je koncert Tončija Huljića u sklopu festivala Zagreb Classic bio dodatno atraktivan jer je bio popraćen nastupom Paule na svili. Tonči je tada pred publikom izveo svoje najveće hitove.

U vezi s poznatim influencerom

A ova talentirana djevojka pažnju javnosti privlači i svojim ljubavnim životom. O vezi Paule i influencera Frana Lauša (30) piše se od prošle godine kada su krenula šuškanja da su zajedno. Frana na Instagramu prati 75.000 ljudi i na TikToku preko 100.000 ljudi. Objavljuje sadržaje povezane s fitnessom i treniranjem. Nerijetko se i Paula može vidjeti na njegovim društvenim mrežama.

Fran je sudjelovao u posljednjoj sezoni „Plesa sa zvijezdama“, gdje je plesao s partnericom Rebeccom Krajinović. Podrška u tom natjecanju Franu je bila Paula, što su podijelili na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:45