OTKRIVAJU IZVORI

Tko je novi Gospodin Savršeni? ‘Dalmatinac, profesor po struci, ima dobro tijelo, bradat je i brkat. Faca tako-tako...‘

Cijela treća sezona emisije odavno je snimljena i spremna za emitiranje ove jesen
Mijo Matić bio je 'Gospodin Savršeni' u 2. sezoni
 RTL

Nakon dvije godine na male ekrane uskoro stiže nova sezona popularnog showa RTL-a "Gospodin Savršeni".

Večere uz svijeće, uzbudljiva putovanja, nezaboravne zabave i mnoga iznenađenja dio su ove emisije u kojoj jedan muškarac traži svoju srodnu dušu među 20-ak djevojaka.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, cijela treća sezona odavno je snimljena i spremna za emitiranje ove jeseni. Identitet novog Gospodina Savršenog koji će u toj ulozi naslijediti Gorana Jureneca i Miju Matića, RTL drži u strogoj tajnosti.

U Slobodnoj navode da su Iz više izvora čuli da je ovaj put riječ o muškarcu iz Dalmacije, inače profesoru po struci.

- Akademski je školovan, ima dobro tijelo, bradu i brkove. Tamnoput je, a faca tako tako, ali navodno gospodin ima manire, kaže jedan od izvora.

U ožujku prošle godine kreativnu producenticu showa Antoniju Blaće pitali su kakvog Gospodina Savršenog traži u novoj sezoni.

- Voljela bih napraviti mali zaokret. Ne mislim da Gospodin Savršeni mora biti savršen u svakom pogledu, ali mora imati one savršene osnovne crte, pažljivost, nježnost, želju da živi u paru, odgovornost, stabilnost, šarm. A to čime se bavi, je li sramežljiv ili ne, povučen ili ekstrovert, to mi je manje bitno zato što tražimo ono nešto. Da vam budem iskrena, ne bih htjela da se dečki na mene ljute, ali moram to reći naglas, puno je teže naći kompletnog dečka nego curu, rekla je i dodala:

- U procesu smo odabira, imam već neke favorite. Ove se godine prijavilo dosta momaka, svi jako dobro reagiraju i žele biti dio projekta. Ne možete vjerovati koliko ljudi zapravo traži ljubav. Nije ni curama i momcima danas lako kad govorimo o ozbiljnim vezama. Međutim, kad je casting u pitanju, dozvoljavam si slobodu pa moja ekipa i ja kontaktiramo direktno i djevojke i dečke koji nam se sviđaju. Prvi kriterij je ipak ljubav. Mijo je bio mala suprotnost Goranu, što nam je i trebalo u drugoj sezoni. Sada se u trećoj trudimo pronaći opet nešto drugačiji tip muškarca, kazala je Blaće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:21