LJEPOTICA IZ MARIBORA

TKO JE SLOVENSKA TENISAČICA, DJEVOJKA HRVATSKOG DAVIS CUP IZBORNIKA Krajan je s atraktivnom Polonom u vezi već pet godina

Mladoj Mariborčanki majka je cvjećarica, a otac vodi kafić. Trenutačno je 78. igračica na WTA listi
 INSTAGRAM

Uspjeh naših sportaša uvijekzazove interes javnosti i za njihov privatni život, a upravo se to sada dogodilo izborniku hrvatske teniske reprezentacije Željku Krajanu.

Dijeli uspjeh

Najveće dostignuće u trenerskoj karijeri, finale Davis Cupa u Lilleu, 39-godišnji Krajan proslavio je uz svoju djevojku, slovensku tenisačicu Polonu Hercog. Atraktivna 27-godišnja plavuša, visoka 182 centimetra, prekrasnog tijela nije suzdržavala svoje oduševljenje ovim uspjehom kako privatno tako ni na društvenim mrežama. Par je u vezi već pet godina, od 25. kolovoza 2013., a romansa je planula dok joj je Krajan bio trener. Nastavio ju je trenirati, kako je svojedobno priznao, unatoč tome što nije jednostavno kada su emocije i trenerski posao povezani. Polona je trenutačno 78. tenisačica igračica svijeta.

Hercog se rodila 20. siječnja 1991. u Mariboru. Njezina majka Romana je cvjećarica, a otac Vojko vlasnik kafića. Tenis je počela igrati kada su joj bile samo četiri godine, i to u kampu velike zvijezde tenisa 70-ih bivše Jugoslavije Mime Jaušovec, također Mariborčanke. Sa 14 godina otišla je u Italiju zbog profesionalnih treninga. Upravo zato danas, pored materinskog slovenskog, odlično govori i talijanski te naravno engleski, što je praktički službeni jezik tenisa. Iako joj najbolji ranking karijere, 35. mjesto na WTA ljestvici, datira iz 2011. godine, u nagradama je prilično zaradila, s obzirom na postignute rezultate - 2,6 milijuna dolara.

U posljednje vrijeme Željko Krajan i Polona Hercog često zajedno putuju, pa su tako u New Yorku dočekali i petu godišnjicu veze. U objavama na društvenim mrežama Polona je rječitija od Krajana, a njezini komentari odražavaju otvorenu, emotivnu i vrlo temperamentnu osobu. To je priznala i na svojem Instagram profilu u čestitki Krajanu na četvrtu godišnjicu veze: “Znam da ima trenutaka i dana kada me ne razumiješ, trenutaka kada te dovodim do ludila, ali ti si uvijek tu, na kraju teškog dana i ja uvijek mogu računati na tebe, i želim da znaš kako i ti uvijek možeš računati na mene”.

Izostanci

U teniskim kuloarima šuška se da im je veza bila dosta turbulentna, s nekoliko prekida, no par o tome još nije govorio javno. Pored tenisa, povezuje ih i ljubav prema tetovažama, kojima Polona najradije ukrašava svoje ruke.

Na njima je dala trajno iscrtati krilo ptice, fenjer, nekoliko ruža, pa čak i mrtvačku glavu. Na bridove dlana dala je, pak, napisati “wild” na desnom te “thing” na lijevom, očito još jednom aludirajući na svoj temperament. Lijevu stranu vrata krasi joj natpis “famiglia”, dajući do znanja da joj obitelj mnogo znači u životu.

“Uvijek tražim značenje u riječima i slikama koje tetoviram. One moraju govoriti same za sebe”, pojasnila je svojedobno. Kao i većina sportaša, voli i druge sportove, posebno skijanje. Čak je snimila i reklamu za Elan, a na snježne staze često odlazi i s Krajanom. Kako je zbog turnira i treninga često nema kod kuće, njezin preslatki četveronožni ljubimac pasmine Jack Russell terijer nije uvijek uz nju. No, na tim putovanjima nije osuđena na samoću poput brojnih njezinih kolega koje životni partneri ne prate na turnire.

View this post on Instagram

We love this place! Beautiful and peaceful...

A post shared by Polona Hercog (@hercogpolona) on

View this post on Instagram

#sundaynight

A post shared by Polona Hercog (@hercogpolona) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:08