UKRAŠENA BISERIMA

TKO PRODAJE KRUNU ZA MISS HRVATSKE? Nosile su je Fani Čapalija, Branka Bebić i Anica Martinović, a našla se u oglasniku za 60.000 kuna

 Hanza Media

Skupocjena kruna Miss Hrvatske s postoljem na kojem su ugravirana imena misica - 1993. Fani Čapalija, 1994. Branka Bebić i 1995. Anica Martinović završila je u oglasu.

Navodi se i kako je kruna izrađena od bijelog i žutog zlata te ukrašena s devet bisera i 12 cirkona, a prodavateljica za krunu Miss Hrvatske traži 60 tisuća kuna.

Na pitanje novinara Dnevnik.hr-a prodavateljica je navela kako se kruna kod nje nalazi po privatnoj osnovi.

U direkciji Izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta nemaju saznanja o prodaji. Ono što je definitivno jasno, jest da se ova kruna nije našla na glavi Vanje Rupene koja je proglašena najljepšom u 1996. Bilo je to inače vrijeme kada su izbori ljepote bili nevjerojatno popularni, a tako okrunjene ljepotice preko noći bi postajale zvijezde.

Oglasnik

Ako je riječ o originalu, izradile su je Zlatarne Celje, a ovaj oglas je na Njuškalo postavljen krajem kolovoza. Upravo zbog te tadašnje popularnosti, ovaj je oglas izazvao tako veliku pozornost, pa je dosad pregledan više od 3500 puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:26