LUCIJA I IVA

Tko su samozatajne kćeri Zdravka Mamića: Druže se sa suprugama nogometaša, a rijetko su viđene u javnosti

Samozatajne kćeri rijetko se pojavljuju u javnosti, ali su prisustvovale na glamuroznom vjenčanju Tina Jedvaja i Dine Dragije

Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja. Na fotografiji: Tia Mamić, Lucija Mamić i Iva Mamić

 Josip Regovic/Pixsell

Vjenčanje nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije još uvijek je aktualna tema, a posebno dvije gošće koje su prisustvovale vjenčanju. Riječ je o Ivi i Luciji Mamić, kćerima Zdravka Mamića.

Lijepe i poprilično samozatajne sestre gotovo da se i ne pojavljuju u javnosti, no ipak su odlučile doći na ovaj glamurozni događaj.

Lucija i Iva tako su stigle na vjenčanje nogometaša i njegove dugogodišnje djevojke u pratnji svoga brata Marija i njegove druge supruge Tije Mamić. Tia je inače pokćerka ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića, a prije Mamića, u braku je bila s košarkašem Chrisom Warrenom te s njim ima sina Domenica.

Lucija je za ovu prigodu odabrala dugu, ružičastu haljinu u kojoj je njena vitka linija savršeno došla do izražaja dok se Iva odlučila za žutu haljinu koja je istaknula njen isklesani trbuh te bujni dekolte.

image

Kristina Zubac i Lucija Mamić na vjenčanju

Instagram/criedesign

Njihov otac Zdravko Mamić, a također i njegov brat Zoran Mamić, nisu mogli prisustvovati vjenčanju jer još uvijek borave u Bosni i Hercegovini. Odbjegli sportski menadžer Luciju i Ivu dobio je u svom drugom braku sa sadašnjom suprugom Marinom, a sina Marija ima iz prvog braka s bivšom suprugom Nadom. Iako im brak nije uspio, Zdravko i Nada i dalje su u dobrim odnosima.

Profili na društvenim mrežama Lucije i Ive su zaključani, a njihove fotografije možemo ponekad vidjeti samo na profilima djevojaka i supruga poznatih hrvatskih nogometaša s kojima se druže, poput, primjerice, Izabel Kovačić te Dine Jedvaj.

image

Lucija Mamić

Screenshot Instagram

U jednom intervjuu Zdravko Mamić izjavio je kako Iva ima snažne političke stavove te da će na izborima zaokružiti ime Tomislava Tomaševića, a prošle godine u ožujku na svom se Facebook profilu pohvalio kako je diplomirala s odličnim uspjehom na švicarskom Glion Institute of Higher Education.

Nekoliko godina ranije, 2017., također je ponosno izjavio kako je njegova starija kći Lucija diplomirala na Griffith College Dublinu te je čak proglašena studenticom generacije.

image

Zdravko Mamić s kćerima

Facebook

Sestre Mamić, poput ostalih ženskih članova obitelji Mamić, ljubiteljice su luksuznih marki pa ih je javnost tako mogla vidjeti na fotografijama kako nose skupe Chanel i Yves Saint Laurent torbice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 02:44