SPEKTAKL NA POLJUDU

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupit će uoči utakmice Vatrenih: ‘Zvali su me iz Saveza, velika nam je čast‘

Nastup ove nagrađivane i cijenjene klape je obećavajuć, a i izbornik Zlatko Dalić se veseli ujedinjenim navijačkim skupinama

Tomislav Bralić i Stipe Mikuličić

 Jakov Prkic/Cropix/Cropix

Nije tajna da su Hrvatska nogometna reprezentacija i poznati pjevač Tomislav Bralić dugogodišnji prijatelji, a ususret nadolazećeg dvoboja Hrvatske i Walesa ekskluzivno saznajemo da će popularni Bralić i klapa Intrade nastupiti prije utakmice na splitskom Poljudu.

- Dugo godina putujem na utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, još od 1996. godine - otkrio je Bralić i dodao da je bio na utakmicama Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine i na Europskom prvenstvu 2004. u Portugalu. Naime, ovaj je glazbenik prepričao da je upoznao neke od slavnih nogometnih ličnosti naše države, no tvrdi da se ne druži pretjerano s njima jer su oni "ipak profesionalci".

image

Tomislav Bralić

Damir Krajac/Cropix

- Moj raspored je pun, a itekako i njihov. Radi se ipak o profesionalnim sportašima, pa rijetko nađemo vremena za druženje, no velika mi je čast nastupati za njih - izjavio je 54-godišnji Tomislav Bralić koji je inače otkrio da je nekim nogometašima nastupao i na privatnim zabavama. Što se ove prigode tiče, Bralić je rekao da je Hrvatski nogometni savez zatražio nastup njega i klape Intrade, a poseban doživljaj nastupu će definitivno dodati 32 tisuće glasnih i raspjevanih navijača.

Doduše, ovaj veliki navijač, čiji je i sam Luka Modrić poklonik, nije otkrio koje će pjesme izvesti uoči iščekivane utakmice Vatrenih i Walesa, ali tvrdi da će odsvirati pet do šest pjesama i želi da pjesme budu "iznenađenje za gledatelje i nogometaše".

image

Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice protiv Walesa koju igraju na Poljudu

Vojko Basic/Cropix

Nastup ove nagrađivane i cijenjene klape je obećavajuć, a izbornik Zlatko Dalić je na konferenciji za novinare ushićeno govorio kako je reprezentacija mjesto okupljanja hrvatskog naroda te da se nada da će zajedno biti sve navijačke skupine. Također, Torcida je najavila povratak. Zadnji put je euforija oko reprezentacije na Poljudu zavladala u lipnju prošle godine protiv Francuza, no stadion nije tako brzo rasprodan kao sada, kada gostuje Wales.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:30