NOVI SINGL

Tomislav Goluban: ‘Snimio sam spot na željezničkim tračnicama između Siska, Teksasa i Hollywooda‘

S našim međunarodno priznatim glazbenikom iz Zaboka na pjesmi surađuje i pjevačica Kelly Zirbes iz Memphisa
Tomislav Goluban
 Ivica Bohorc ‘Jerry‘

"Shoestring blues", drugi singl s nadolazećeg, 12. studijskog albuma "Express Connection" nagrađivanog hrvatskog glazbenika Tomislava Golubana dobio je svoj spot.

Spot je sniman na željezničkim tračnicama "između Siska i Fairviewa u Teksasu i Hollywooda u Kaliforniji". U njemu gostuje američka pjevačica Kelly Zirbes koju je Goluban upoznao u Memphisu gdje je snimao svoj prošli album "Memphis Light". Na zajedničkoj svirci su kliknuli na prvu, odsvirali koncert te dogovorili daljnju suradnju. Kako cijela priča izgleda može se vidjeti u novom video uratku koji potpisuje Luka Smuk.

- Moram reći da bez logističke podrške HŽ Infrastrukture, Pružnih građevina, ekipe iz benda Trio Quatro, fenomenalnih Kelly i Perryja te brojnih drugih koji su pomogli, ne bismo uspjeli realizirati ovaj spot. Svima sam jako zahvalan - rekao je ovaj međunarodno priznati glazbenik iz Zaboka. Inače, globalnu premijeru "Shoestring blues" je imao jučer na uglednom portalu American Blues Scene.

image
Ivica Bohorc ‘Jerry‘

Album "Express connection" izlazi u travnju pod američkom etiketom Blue Heart Records, a spot za prvi, istoimeni singl s tog albuma objavljen je prije dvadesetak dana na Jutarnji.hr.

Tomislav Goluban, koji već ima četiri Porina i ove je godine nominiran za tu diskografsku nagradu. Njegov 11. studijski album “Memphis Light” u kategoriji je nagrade za najbolji album rock glazbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:20