DOBIO NAJNIŽE OCJENE

Tomislav Špiček o Ivanu Pažaninu u showu ‘Zvijezde pjevaju‘: ‘Ja se samo nadam da se nije osramotio‘

‘Nedavno smo se sreli u Dubrovniku, rekel mi je da on sada pjeva, da ima sjajnu mentoricu...‘

Ivan Pažanin, Zsa Zsa i Tomislav Špiček

 Cropix/

- Je, čul sam i ja da moj Pažanin popeva u Zvijezde pjevaju. Nedavno smo se sreli u Dubrovniku, rekel mi je da on sada pjeva, da ima sjajnu mentoricu, našu Međimurku Zsa Zsu... Ja sam mu na to kazao: ‘Ivane, pamet u glavu!‘ - otkriva nam Tomislav Špiček, stari kuharski pajdaš novo otkrivene pjevačke zvijezde Ivana Pažanina.

image

Ivan Pažanin i Zsa Zsa

Dario Njavro Za Hrt/

Poznati splitski chef natječe se u HTV-ovom showu ‘Zvijezde pjevaju‘, a u prvoj emisiji prošle subote dobio je najniže ocjene članova žirija, na što mu je njegova mama rekla:

- Sine, nemoj se sekirati. Bio si super! Isti si Mišo Kovač - kazala je Pažaninova mama.

- Ivan je kao Mišo? - pita začuđeno Špiček, koji je, povjerava nam, jedan od rijetkih koji je i prije emisije imao prilike čuti kako Pažanin zvuči kad pusti glas.

image

Tomislav Špiček

Darko Tomas/Cropix

- Sad, ne znam je li ispravno reći da je baš pustio glas... Pravilnije bi bilo kazati da je nešto dalmatinski mrmljao kroz zube dok smo zajedno kuhali u ‘3, 2, 1 - kuhaj!‘. Je, je, znali smo mi popevati dok smo tamo radili: on bi tada pjevao svoje dalmatinske, a ja sam pjevao zagorske pjesme - govori Špiček, koji, nažalost, zbog poslovnih obaveza nije imao prilike čuti kako je njegov prijatelj na televiziji pjevao u subotu.

image

Ivan Pažanin i Zsa Zsa

Marko Todorov/Cropix

- Ja se samo nadam da se nije osramotio. Velite da je dobio najniže ocjene? Čujte, sve je to za ljude. Nije lagano ni jednostavno nekog ocijeniti. Ali, Ivan će se, koliko ga ja poznam, potruditi za sljedeću emisiju. Ne znam hoće li mu lakše biti kad čuje da ću ga i ja gledati i slušati sljedeće subote - kaže Špiček.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 15:53