ZANIMLJIVA SURADNJA

Tonči Huljić i Baby Lasagna udružili snage: ‘Navijamo, pjevamo i pijemo! Super je, slažemo se oko muzike, vjere...‘

Snimanje reklame tek je početak ove neobične suradnje, jer je već dogovoren i nastup Huljića i Baby Lasagne na festivalu Melodije Jadrana

Tonči Huljić i Baby Lasagna

 Screenshot Instagram/

Navijamo, pjevamo i pijemo - kaže Tonči Huljić koji je najnoviju reklamu za liniju svojih alkoholnih pića Madre Badessa snimio s favoritom Dore, Baby Lasagnom. Istarskog glazbenika, koji vodi na kladionicama Dore, splitski skladatelj pozvao je na suradnju jer njegove pjesme smatra osvježenjem na glazbenoj sceni.

- Radi se o divnoj osobi i normalnom dečku. Ne volim raditi s ekscesnim ljudima koji su puni sebe, koji na sve što drugi rade gledaju podcjenjivački. Uživali smo tijekom druženja. Imamo iste senzibilitete prema muzici, svijetu, vjeri... Na prvi smo pogled dosta različiti, ali zapravo dosta slični. Bit će ovo vrlo zanimljiva kolaboracija - kaže Huljić.

Baby Lasagna s druge strane kaže kako mu je bilo nevjerojatno kada je shvatio da ga zove upravo Huljić, čiji je on dugogodišnji obožavatelj.

- Oduševljava me ovo što Tonči radi s Madre Badessom. On mi je jedan od glazbenih uzora, a nakon što sam ga upoznao, mogu reći kako je privatno zabavan i duhovit čovjek - govori Baby Lasagna koji se izvrsno zabavljao snimajući reklamu s Huljićem u kojoj obojica, opijeni alkoholom, na kraju završavaju pod stolom.

Snimanje reklame, inače, tek je početak ove neobične suradnje, jer je već dogovoren i nastup Huljića i Baby Lasagne na predstojećem festivalu Melodije Jadrana. Na splitskoj pozornici, doznajemo, u pjesmi će im se pridružiti i Petar Šegedin Pijero, mladić s Korčule kojeg je Huljić otkrio u RTL-ovom showu ‘Superstar‘.

- Bit će to top nastup - najavljuju Huljić i Baby Lasagna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 13:04