BACI OKO NA MENE

Tonči Huljić novu pjesmu posvetio unuci: ‘I kako sad ovo? Što je ovo? Ne mogu!‘

U pjesmi ‘Baci oko na mene‘ kroz tipično ljubavnu skladbu progovara univerzalnim jezikom ljubavi

Tonči Huljić, Baci oko na mene

Tonči Huljić, znaju to njegovi bližnji, u mladosti je želio biti redatelj. Taj san nije mu se ispunio, glazba ga je povela drugim putem, no sad si je dao gušta pa je, uz svog stalnog suradnika Vojana Koceića, režirao video spot za svoju novu pjesmu 'Baci oko na mene' koja počinje kadrovima splitskog skladatelja u rodilištu, koji se držeći za glavu, kaže:

- S deset godina odlučio sam cili svoj život biti dite. I kako sad ovo? Što je ovo? Ne mogu! Ali, i veliki su dica. Samo, velika dica - kaže na početku spota redatelj Huljić koji se potom u spotu podozrivo okreće prema svom zetu Petru Graši koji zaneseno svira klavijature.

image

Baci oko na mene

image

Tonči Huljić, Baci oko na mene

Tako kreće nova priča Tončija Huljića i benda Madre Badessa koji u pjesmi 'Baci oko na mene' kroz tipično ljubavnu skladbu progovaraju univerzalnim jezikom ljubavi. Uz to, Huljić se tu i video uprizorenjem obraća svojoj unuci koja na svijet stiže ovo ljeto, i putuje kroz njihovu zajedničku budućnost. Kroz scene u spotu pratimo život djeda i unuke od nestrpljenja i iščekivanja ispred rađaonice, do igre kroz djetinjstvo, pa sve do odraslih godina i prvih ljubavi koje djed (Huljić) upozorava sa štampom da ih budno prati okom.

Tonči Huljić u spotu progovara na svoj tipičan autoironičan način, i to šaleći se na svoj račun, na račun svog zeta Petra Graše i unuke.

- Spot je možda jedna od mojih 'najluđih' autoironija, jer naime u spotu se nadam da ću doživjeti 85.godinu!' - kroz smijeh kaže Huljić.

image

Tonči Huljić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:56