SVADBA HANE I PETRA

Tonči Huljić otkrio nam je što se slušalo na piru i koga su najviše zezali: ‘Ivan će imati tri mladenke‘

Osobno bih volio zahvaliti i svim medijima, katkad smo djelovali kao neka reality familija što mi svakako nismo - rekao je Huljić.

Vjekoslava i Tonči Huljić

 Bozo Vukicevic/Cropix

- Sretan sam što je vjenčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bila intimna večer s ljudima koje znamo cijeli život, s nekima od njih i po trideset, četrdeset godina i koji su nam obilježili živote. Bilo nas je pedesetak - rekao nam je Tonči Huljić kojeg smo uspjeli dobiti na telefon u nedjelju iza podneva, nakon što se malo odmorio od proslave vjenčanja svoje kćeri Hane i Petra Graše.

- Bio je to važan trenutak za cijelu našu obitelj.

Omiljeni skladatelj ukratko je opisao večer koja je, kako kaže, ponajviše nalikovala na sjajno obiteljsko okupljanje. Tako, primjerice, nije bilo standardnog benda ili DJ-a koji bi glazbom zabavljali goste. Iako je na svadbenoj večeri bilo mnogo glazbenika, iako se mladenci bave glazbom i u tom je aspektu ona nalikovala na obiteljsko okupljanje - svatko od gostiju bio je DJ pa su si puštali što im je u kojem trenutku odgovaralo. A u izboru su, kako nam je otkrio Huljić, dominirali The Beatlesi.

Najviše zafrkancije bilo je na račun mladenkina brata Ivana Huljića. Kako je Petar Grašo imao tri kuma, zaključili su da će zgodni Ivan, kojeg djevojke opsjedaju, na vjenčanju imati - tri mladenke.

Iako nije otkrio u kojim su jelima gosti uživali, Tonči Huljić rekao nam je kako je kum Tomaž Kavčič, slavni slovenski chef s Michelinovom zvjezdicom, doveo sa sobom kuharsku ekipu iz svojeg restorana "Pri Lojzetu" u dvorcu Zemno pa su oni, udruženi s kuharima iz restorana "Adriatic", poznatog po vrhunskoj mediteranskoj kuhinji, pomno osmislili meni.

- Osobno bih volio zahvaliti i svim medijima, katkad smo djelovali kao neka reality familija što mi svakako nismo - rekao je Huljić za kraj i dodao:

- Sada je vrijeme da se okrenemo normalnom životu i svojim poslovnim obavezama. Nadam se da će taj interes za privatno sada skroz splasnuti.

On konkretno, kaže, kreće s pripremama za zagrebačku premijeru svoje "Mise Mediterane" koja je zakazana za 20. travnja u Areni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:08