NOVI HIT

Tonči Huljić: ‘Propa‘ sam ka‘ žeton! Evo ovdje moram svirat‘ na ulici da bi moga‘ platit‘ struju‘

U novoj pjesmi ‘Žvaka‘ umjetnika zatičemo kako sa svojim ‘huljafonom‘ sjedi na uličnim stepenicama

Tonči Huljić u spotu za ‘Žvaku‘

 Screenshot YouTube

Zapravo je šteta što Tonči Huljić nije ostvario svoju dječačku želju i upisao Studij filmske režije, jer sigurni smo da bi publika danas hrlila u kina gledajući filmove što bi ih on režirao. Nije, naravno, loše ni ovako dok uživamo u njegovim pjesmama, posebno onima koje radi u sklopu svoje solističke karijere, a u kojima rado pokazuje da se voli našaliti na vlastiti račun.

To je učinio i u svom novom hitu, pjesmi ‘Žvaka‘, u čijim uvodnim kadrovima umjetnika zatičemo kako sa svojim ‘huljafonom‘ sjedi na uličnim stepenicama, s maramom koja mu prekriva lice i pjeva: ‘O je je je, srce moje, ožiljci mu dobro stoje...‘ Potom skida maramu s lica i kaže:

- Pst! To sam ja, Tonči! Propa‘ sam ka‘ žeton! Evo ovdje moram svirat‘ na ulici da bi moga‘ platit‘ struju - objašnjava Huljić koji u novom video-spotu glumi propalog glazbenika koji prihvaća ponudu odbačene žvakaće gume koja mu je obećala da će ga ponovo učiniti slavnim. Pjesma je hit, predviđamo da će se za uši publike zalijepiti čvrsto poput žvake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 18:35