NOVA PJESMA

Tony Cetinski iznenadio obožavatelje: Upoznajte njegova ‘Vojnika pod zvijezdama‘

‘Vojnika pod zvijezdama‘ iz sveg srca i s velikom radošću posvećujem svim ženama, rekao je Tony povodom Dana žena

Tony Cetinski

 Matea Smolčić Senčar/

Pjesma se oduvijek smatrala najljepšim i najiskrenijim poklonom jer uvijek dolazi duboko iz srca i prenosi one najdublje emocije. Čini se da je pjevač Tony Cetinski dobro upoznat s tom činjenicom jer je upravo novim singlom ‘Vojnik pod zvijezdama‘ odlučio obradovati svoje obožavatelje.

Ovu pjesmu poklanja svim ženama na Dan žena, ali i vojsci ljubavi, svojim vjernim fanovima.

"Vrlo je teško govoriti o samom sebi, tako i o pjesmi, pa bih volio da pjesma sama kaže ono što ima za reći, a ima. Ono što samo mogu potvrditi ovog puta s još većom sigurnošću, to je kako duboko vjerujem u ovu pjesmu i poruku koju nosi sa sobom, te da će pronaći put do publike, a u kojoj će se mnogi pronaći. Iz prostog razloga što lako ulazi u uho, ali i srce, a ono što jednom dođe do srca, tamo i ostaje. ‘Vojnika pod zvijezdama‘ iz sveg srca i s velikom radošću posvećujem svim ženama, ali i svojoj vojsci ljubavi, vjernoj publici koja stoji uz mene svo ovo vrijeme. Samo ljubav!", rekao je Tony Cetinski.

Za autorski potpis glazbe i teksta zaslužan je Dominik Miloš, dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Mihael Blum iz Hit produkcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. studeni 2023 09:28