MISLILI DA SE ŠALI

Tony Cetinski napravio dramu na koncertu u Crnoj Gori: ‘Sramota! Ovo je nepoštivanje publike!‘

Kada je publika shvatila da se Tony neće vratiti, ostali su u čudu i nisu krili svoje razočaranje i bijes

Tony Cetinski

 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Popularni pjevač Tony Cetinski održao je koncert u Crnoj Gori, u gradu Baru i tom prilikom, kako piše b92, napravio nepotrebnu dramu. Naime, Tony se nakon sat i pol pjevanja publici obratio riječima koje su većinu razočarale i razljutile.

Cetinski je pjevao u sklopu manifestacije ‘Ljeto sa zvijezdama‘ koju je organizirala Turistička organizacije Crne Gore.

‘Budući da je koncert platila Turistička organizacija Crne Gore, a ne vi, koncert je za vas besplatan, tako da vam večeras neću otpjevati moja tri skupa hita‘, navodno je rekao Tony.

Publika u Baru je nakon ove rečenice mislila da se radi o šali, s obzirom da se Cetinski često šali tijekom svojih nastupa, no nije bila u pitanju šala i pjevač se nakon toga više nije vratio na pozornicu.

Kada je publika shvatila da se Tony neće vratiti, ostali su u čudu i nisu krili svoje razočaranje i bijes koji su kasnije podijelili na društvenim mrežama.

‘Ovo je neprofesionalno ponašanje i nepoštovanje publike koja je došla čuti tvoje pjesme!‘, ‘Sramota‘, napisali su razočarani Tonijevi obožavatelji.

Tony Cetinski se na svojem Facebooku osvrnuo na sporni koncert i ponudio objašnjenje. U pitanju je, kaže, nesporazum.

‘Zahvaljujem se divnoj publici i TZ Bara koji su odmah shvatili da se radi o tehničkoj grešci i da nikad ne bih skratio koncert, a kamoli uvrijedio publiku i organizatore.

Dogodila se tehnička greška, tehničar na razglasu nije shvatio da je moj silazak sa bine bio poziv na bis, pa je umjesto mog povratka na pozornicu, publici puštena glazba što je sugeriralo kraj koncerta.

I mom bendu i meni je žao zbog nastalog nesporazuma. Volim vas sve i vidimo se na nekom od idućih koncerata‘, napisao ej Tony na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:26