ZLATNI STUDIO

Tony Cetinski: ‘Nekad mi je bila čast dobiti potvrdu struke, no puno mi je važnija podrška publike‘

Poznati glazbenik u utrci je za nagradu Najboljeg pjevača godine, a ineč je među glazbenim rekorderima Zlatnog studija po broju nominacija kroz godine održavanja ovog prestižnog priznanja

Tony Cetinski
 

 Biljana Blivajs/Cropix

Izniman vokal, čija karijera traje nekoliko desetljeća, i istinska zvijezda među publikom Tony Cetinski ponovno je nominiran za pjevača godine. Tony ovih dana ima slatke brige jer novogodišnju će noć dočekati u rodnom Rovinju, gdje priprema pravi spektakl za svoje sugrađane i goste. Da je riječ i o vrhunskom showmanu dokazao je nebrojeno puta, no publika često komentira nastup na dodjeli Zlatnog Studija kada je mikrofon zamijenio bubnjem u band aidu Vatreni Studio. Naime, u direktnom se prijenosu izvodila pjesma "Igraj moja Hrvatska", kada su mu se pridružila najveća hrvatska sportska imena. Tony je ‘poderao‘ bubanj, glasili su oduševljeni komentari, a pjesma kojom su se slavili hrvatski sportski uspjesi dosegla je vrtoglavu brojku od milijun i pol pregleda na YouTubeu.

image

Tony Cetinski

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Tony svakako spada među glazbene rekordere Zlatnog Studija po broju nominacija kroz godine, a on je komentirao koliko mu one znače.

- Znače mi, naravno. Nekad mi je bila čast dobiti potvrdu struke, no puno mi je važnija podrška publike koja me i u lošijim trenucima podrži i podiže. Hvala Zlatnom Studiju na nominacijama svih ovih godina, kao i onima koji me predlažu u glazbenim kategorijama. No, ja sam uvijek iznimka, pa ću priznati da niti ove godine ne gajim nadu u pobjedu. Živim, radim i to mi je dovoljno - skromno je rekao Tony.

Glasajte za svoje favorite u kategorijama za nagradu Zlatni Studio i vodite ih do pobjede

A nakon iznenadnog gubitka cijenjenog kolege i prijatelja Massima Savića, koji nas je napustio 23. prosinca, Tony se mislima vratio četiri godine unazad, kada su njih dvojica u emisiji "A-strana" zajedno otpjevali "23. prosinac", Tonyjevu najbolniju i iznimno tešku pjesmu, te se putem društvenih mreža ovim riječima oprostio od Maxa:

"U prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam‘. Baš na današnji dan si morao otići, dragi Max. 23. prosinca".

image

Tony Cetinski

Biljana Blivajs/Cropix

Osim odlazaka na koncerte diljem regije, poznati glazbenik skuplja pjesme za novi album. No, kako je u više navrata govorio, ne želi si raditi presing pa kada bude siguran da je to ono što istinski želi, pjesme će izaći pred publiku. Do tada, eterom "plove" svi njegovi dobro znani hitovi, kao i posljednji singl koji je snimio, "Čuvam ljubav".

image
Jutarnji list
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:14