‘Tebi sve dugujem‘

Tony Cetinski novom pjesmom najavljuje rođendanski spektakl u zagrebačkoj Areni

Novi glazbeni uradak rađen je u prepoznatljivom Tonyjevom mediteranskom pop zvuku

Tony Cetinski

 Matea Smolčić Senčar/

Glazbenik Tony Cetinski novim singlom ‘Tebi sve dugujem‘ najavljuje koncert koji će, kako se čini, uskoro biti rasprodan! Obožavateljima je poručio da u svojim kalendarima zaokruže 31. svibnja i osiguraju svoje mjesto na rođendanskom nastupu koji će se održatiu zagrebačkoj Areni. Tamo će uživati u hitovima ‘Blago onom tko te ima‘, ‘Budi uz mene‘, ‘Kad žena zavoli‘, ‘23. prosinac‘, ‘Umirem 100x dnevno‘, ‘Zbog nje‘, ‘Nek‘ te zagrli netko sretniji‘, ‘Vojnik pod zvijezdama‘, ‘Čuvam ljubav‘, ‘Ima nešto‘ kao i mnogim drugima iz njegove karijere duge preko trideset godina.

image

Tony Cetinski

Matea Smolčić Senčar

Novi glazbeni uradak rađen je u prepoznatljivom Tonyjevom mediteranskom pop zvuku, a za to su se pobrinuli već provjereno, odlično uhodan tandem Igor Ivanović i Marko Vojvodić.

Osim spomenute uspješne dugogodišnje suradnje, tu je i prijateljstvo, a sve to pokazalo se kao dobitna kombinacija za još jednu pjesmu o kojoj će se puno pričati.

"Već preko dvadeset i pet godina surađujem s nekim od svojih suradnika, kao što je riječ i o ovom novom singlu, a to su Marko Vojvodić i Igor Ivanović. S ovim tandemom stvorio sam jednu pitku i pravu proljetnu pjesmu, koja lako ulazi u uho. U svakom slučaju, radiofonična je i prepoznatljivog zvučnog pečata koji, zajedno uz pomoć mog fenomenalnog benda, sviramo na našim koncertima. I tu bih stao jer bih volio neka ona sama govori o sebi dok je budete slušali", rekao je Tony.

Zajedništvo s bendom jedno je od prepoznatljivijih ‘crta‘ u Tonyjevoj karijeri, pa su i taj dio željeli uklopiti i prenijeti i na videospot, u režiji Darija Lepoglaveca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:55