POVRATAK NA SCENU

TONY CETINSKI PO PRVI PUT NAKON NESREĆE STAO PRED TV KAMERE 'Taj kobni dan nikad neću zaboraviti, nakon toga više nikad neću biti isti...'

Tony Cetinski
 Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Tony Cetinski ovaj tjedan vratio se na pozornicu po prvi put nakon tragičnog događaja u Rovinju kada je automobil usmrtio Ibrahima Kevljanina. Istraga o cijelom nemilom događaju još traje, tako da je Tony novinarki RTL-a naglasio da o detaljima nesreće ne smije pričati. Ipak, naglasio je da taj kobni dan nikad neće zaboraviti i da nakon njega više nikad neće biti isti.

- Meni je ovo prvi put da sam se našao u ovoj situaciji, nadam se i zadnji. To je život i čovjek to treba prihvatiti. To su iskušenja - rekao je Tony i vratio se na kobni dan.

- Ja dobro znam što se dogodilo, istina će isplivati, ali moram biti strpljiv. Alu ne zbog dušobrižnika i nekolicine ljudi koji samo čekaju da se nešto ovako dogodi...

Tony je priznao da su ga lažne informacije o nesreći pogađale i o tome nije htio šutjeti.

- Nisam htio ni u jednom trenutku ispasti kao žrtva. Stvarno sam se suočio s jednim zidom razmišljanja i promišljanja svega što se dogodilo. Cijeli ti život prođe kroz glavu... - rekao je Cetinski .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:24