PRESRETNI PJEVAČ

Tony Cetinski postao djed: Ponosni nono slavi rođenje prve unučice Elene

Nazdravili smo Eleninu dolasku na svijet i jedva čekamo da dođu k nama u Rovinj, rekla je prabaka Vinka
Tony i Christian Cetinski
 Instagram

Tony Cetinski (52) postao je djed. Odnosno, nono. Malena Elena, kći Tonyjeva 24-godišnjeg sina Christiana (kojeg je pjevač dobio u prvom braku s Antonelom Butigan), došla je na svijet u očekivanom terminu, a njezin nono ganut je od sreće.

- Što reći? Nemam riječi. Djeca su sunce naših života, na koje moramo posebno paziti u ovim ludim vremenima. Sve vas ljubi nono Tony - kaže glazbenik koji je na svojem službenom profilu na Instagramu s fanovima podijelio lijepe vijesti.

On je još prije nekoliko mjeseci, nakon što je njegov sin Christian preko društvenih mreža objavio da u kolovozu dolazi prinova, novinarima rekao:

- Ovo je nešto najljepše što mi se dogodilo u ovo ludo vrijeme. Christian će biti divan otac, jednako kao i njegova odabranica Nina majka - kazao je Tony koji je u svibnju na Instagramu, uz sliku ultrazvuka svoje unučice, objavio:

- Bog je dao devet mjeseci. Svi oni uskoro će prošlost postati... Svijet će se otvoriti prvim dahom i tvoja će cesta započeti! Čekamo te 16. kolovoza 2021., draga naša Elena. Tvoj nono - napisao je glazbenik čiji je unuka rođena u Berlinu. Tamo, naime, živi Tonyjev sin koji u tom gradu pohađa studij mehatronike. Njegova partnerica Nina je Njemica.

- Po struci je Nina medicinska sestra, nije joj nimalo lako raditi s bolesnicima u vrijeme pandemije korone. Medicinari uistinu nose velik teret - kazao je Elenin pranono, Tonyjev tata Mirko, koji sa suprugom Vinkom jedva čeka da malenu Elenu prvi put uzme u naručje.

- S Christianom smo svi stalno u kontaktu, nazdravili smo Eleninom dolasku na svijet, a čim malo stasa, ona će s roditeljima doći k nama u Rovinj. Jedva ih čekamo! - presretno kaže Vinka Cetinski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 14:06