DOMAĆI GLAZBENIK

Tony Cetinski uživa u ulozi djeda, otkrio i što mu je jednom prilikom rekao Arsen Dedić: ‘Slušaj, mali...‘

S novim singlom ‘Ima nešto‘, koji je nastao u suradnji s Branimirom Mihaljevićem, otišao je korak dalje

Tony Cetinski

 Matej Dokić/

U bravo! liveu gostovao je Tony Cetinski jedan od najuspješnijih domaćih glazbenika, uz čije pjesme se zaljubljuje, boluje, tuguje... Domaćinima Nives Ivanišević i Marku Tolji otkrio je svoj tajni recept za povezivanje s publikom koja ga obožava.

- Gledao sam da ne bude previše filozofije u tekstu, nego daj nešto što će ljude razveseliti ili rastužiti, bez filozofiranja, ali nisam kalkulirao nikada nego sam baš imao sreće..., govori Cetinski.

S bravo! slušateljima podijelio je zanimljivu anegdotu.

image

Marko Tolja, Nives Ivanišević i Tony Cetinski

bravo!

- Nikada neću zaboraviti kada sam zvao Arsena Dedića, to je bila faza ‘Onaj tko te ljubi sretan je‘ i ‘Blago onom tko te ima‘ - je li može neki tekst da mi napišete, molim Vas - Slušaj, mali, da ti kažem... Je li ti stvarno misliš da si spreman za pametnije tekstove? Ja sam rekao - dobro, čujte, javit ću se za par godina... Jednostavno stvarno se nisam osjećao te zrelosti da bih mogao kao Massimo bez problema iznijeti jedan tekst Arsena Dedića i nisam to ni forsirao, nego sam išao svojim nekim prirodnim putem..., ispričao je Cetinski.

Ipak, s novim singlom ‘Ima nešto‘, koji je nastao u suradnji s Branimirom Mihaljevićem zaslužnim za glazbu, aranžman i produkciju, otišao je korak dalje.

- Često ja poželim izaći iz svoje komfor zone, a ova je pjesma upravo to. Uspjeli smo dobiti taj woow efekt, malo drugačiji Tony - volim taj vintage stil, kraj 80-ih u svjetskoj glazbi. Mislim da smo pogodili i da će cijeli novi album ići u tom smjeru, govori.

Osim u ljubavi prema glazbi, ponosni nono Tony koji je nedavno proslavio 54. rođendan, ne skriva da uživa u malenoj unučici Eleni.

- Genijalan osjećaj, genijalan, ja sam rekao sinu - morate što prije dobiti dijete. Htio sam biti mladi nono, baš sam htio jer što ti vrijedi kada postaneš nono ako se ne možeš dići i poigrati s unukom, zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 10:59