VOJSKA OBOŽAVATELJA

Tonyju Cetinskom fanovi šalju slike tetovaža, druženja i djece koja su dobila ime upravo po njemu

‘Ja sam sinu dala ime Tony. I ima najljepše ime. I zna se da je dobio ime po pjevaču‘, javila mu je jedna obožavateljica
Tony Cetinski i obožavateljica s gomilom njegovih postera u okviru
 Darko Tomaš/Cropix, Facebook

Da uistinu uživa status zvijezde, ali i da ima vojsku izuzetno vjernih obožavatelja, poznati pjevač Tony Cetinski posvjedočio je jednom od svojih posljednjih objava na Facebooku u kojoj je od svojih fanova zatražio "dokaz jednog vremena".

Naime, u impresivnoj karijeri, dugoj tri desetljeća, nastale su brojne fotografije i zanimljive crtice u životima Tonyjevih obožavatelja, a pjevač im je poručio: "Tražimo najvjernije odnosno najdugovječnije obožavatelje... Šaljite dokaze u inbox... fotografiju i godinu u kojoj je nastala. Krećemo s Adisom iz Vinkovaca. Nagrade slijede".

Adisa iz Vinkovaca pozira uz Tonyjev poster sa samog početka njegove karijere, a onda su uslijedili brojni komentari, mnogi od njih i posebno dirljivi, fotografije s omiljenim pjevačem iz svih razdoblja njegove prisutnosti na glazbenoj sceni, ali i znakovi odanosti poput tetovaža.

Tetoviran potpis

Tako je jedna pratiteljica napisala: "Ja sam sinu dala ime Tony. I ima najljepše ime. I zna se da je dobio ime po pjevaču". Možda jedan od najvjernijih primjera odanosti zvijezdi je post obožavatelja koji je priložio i fotografiju tetovirane podlaktice na kojoj stoji Tonyjev potpis uz iscrtane klavijature.

"Svakako nemam mnogo godina da imam fotografije kao što je ova. Ja sam više veliki fan ovog novijeg vremena. Imao sam sačuvane sve ulaznice kao uspomenu, ali, nažalost, one su nestale u požaru. Moje uspomene su ostale u sjećanju, a jedan također trag ostaje sa mnom dok sam živ. Na velikog čovjeka koga nisam imao prilike osobno upoznati bar na tren, uvijek me je bilo strah. Ali se nadam da ću skupiti hrabrosti jednog dana. Zato imam ovaj potpis koji će s ponosom uvijek stajati tu", napisao je ponosni vlasnik tetovaže.

image
Matija Djanjesic/Cropix

Tony je u vrijeme rata često svojim nastupima veselio izbjeglice smještene u rovinjski hotel Montauro.

Bira se pobjednik

"Prvi put sam se susrela s tobom još kao klinka kada sam bila smještena u stari hotel Montauro kao izbjeglica za vrijeme rata, a ti si nam došao pjevati da nas malo razveseliš, mene si pozvao na stage i pitao me da li koristim gel za kosu, to mi je ostalo u sjećanju kao da je bilo jučer", piše danas odrasla obožavateljica. Slično sjećanje dijeli i druga izbjeglica iz Petrinje.

image
Facebook

"Ja nemam fotografiju, ali imam prelijepo sjećanje na priredbu koju je Tony organizirao za nas djecu prognanike iz Petrinje 1991. godine. Imala sam tu čast da sam mogla pročitati svoju ratnu priču i zahvaliti ljudima koji su nas primili, a Tony nam je često pjevao u hotelu Montauro i bio s nama u te teške dane", opisala je svoje sjećanje obožavateljica iz Petrinje.

image
Tonyjeva obožavateljica Diana
Facebook

Par iz Zagreba svojem je trogodišnjem sinu i velikom pjevačevu fanu 2010. dao šivati jednako bijelo odijelo kakvo je Tony nosio na koncertu u Areni, a obožavateljica iz Kragujevca prisjetila se svog iskustva kad je Tony 2016. nastupao u tamošnjoj dvorani Jezero: "Pitao si publiku koju bi pjesmu voljeli čuti, i ja sam ti u telefon napisala koju stvar bi mogao otpjevati, ti si mi uzeo telefon i stavio ga u svoj džep. Ova slika je nastala dok si pevao '23. prosinac'". U svakom slučaju, pjevača čeka težak posao u odabiru pobjednika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 23:37