PRIPREME ZA IZBOR

Traži se Miss Universe Hrvatske 2021.: Casting za djevojke 5. i 6. lipnja u Zagrebu i Splitu

‘Nadamo se da ćemo ove godine imati i gledatelje na izboru‘, rekao Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe Hrvatske
Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske 2020. s Marijom i Vladimirom Kraljevićem
 Vedran Peteh/Cropix

S ublažavanjem epidemioloških mjera, intenzivirale su se i pripreme za izbor Miss Universe Hrvatske 2021., a izbor je sa svojih uobičajenih datuma u ožujku ili travnju, pomaknut na sredinu srpnja.

- Nama se djevojke javljaju cijele godine, i kao da svi jedva čekaju da se nešto počne događati. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da dođu na castinge koje ćemo imati u Zagrebu, 5. lipnja, u hotelu Esplanade, od 10.30 do 12.30, te u Splitu, 6. lipnja, u hotelu Radisson Blu, od 10.30 do 12.30. Sudjelovati mogu djevojke koje imaju navršenih 18 godina i koje 16. srpnja 2021. neće biti starije od 28 godina, koje su državljanke Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, koje su neudane te nisu majke - pojasnila nam je Marija Kraljević, direktorica Miss Universe Hrvatske.

image
Benjamin Askinas

Mirna Naiia Marić (23) hrvatska je Miss s najduljim mandatom. Lijepa Zadranka tu prestižnu titulu nosi od 13. ožujka 2020. godine i kada preda krunu svojoj nasljednici, proći će punih 16 mjeseci. Prije 15-ak dana puna dojmova vratila se iz SAD-a, sa svjetskog izbora Miss Universe.

- Bilo nam je prekrasno! Pod strogim epidemiološkim mjerama, uz stalno nošenje maski i testiranja, puno žuljeva, cjelodnevne probe, ali na kraju ostaju samo lijepe uspomene i prekrasna nova prijateljstva s djevojkama iz cijeloga svijeta - rekla nam je Mirna.

- Neke od njih već ovoga ljeta planiraju doći u Hrvatsku, a ja ću, nadam se, ove zime, kada budem imala vremena, svakako posjetiti njih - dodala je.

image
Benjamin Askinas/miss Universe Organization

Direkcija Miss Universe Hrvatske nada se ove godine održati izbor pred publikom.

Podsjetimo, lanjski izbor održan je u studiju HTV-a bez publike, što nije dalo osjećaj kao i kada je studio pun navijača.

- Nadamo se da ćemo ove godine imati i gledatelje, jer će se i kandidatkinje bolje osjećati - za kraj nam je rekao Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 19:55