NATASHA KOROTKINA

Trbušna plesačica oduševila publiku, no ne i Martinu: ‘Nije da mi se ne sviđa, ali nije mi bilo kao na audiciji...‘

Natasha je pobjegla je iz Ukrajine zbog rata, a zbog situacije u svojoj zemlji rasplakala se na pozornici

Natasha Korotkina

 Instagram/Supertalent

Član HNK-ova ansambla, Matej Predojević Petrić nastupao je s plesačicama u pozadini te pobrao same riječi hvale od žirija.

- Meni kao nekome tko se u operno pjevanje ne razumije, izgledalo je kao da znaš što radiš. Stvarno dobro. Razmišljam je li u redu budući da si profesionalac. Bilo bi mi više fora da nikada nisi pjevao. Smeta me činjenica da ti je to profesija. Ne znam koliko je to korektno, rekla je Maja na što joj je on odgovorio kako u Supertalentu postoje i drugi profesionalci.

Ukrajina Natasha Korotkina izvela je trbušni ples na svom nastupu, a da se publici svidio pokazao je glasni pljesak.

- Ti izgledaš božanstveno. Stvarno nestvarno. Kostim je fenomenalan. Meni je najgore kada je netko dosadan i normalan, a ti si rekla da voliš čudne stvari. Meni je ovo bilo ludilo, pohvalila ju je Maja.

- Jako se intenzivno sjećam svog dojma na audiciji. Većina nas je ostala bez teksta i tvojom pojavom, tijelom, dojmom koji si ostavila na nas. Vještina je neupitna. Meni je dojam puno manji večeras. Zbunjena sam. Nije da mi se ne sviđa...nije mi bilo wow kao na audiciji, rekla je Martina čiji je komentar izazvao nezadovoljstvo publike.

Inače, Natasha je pobjegla je iz Ukrajine zbog rata, a zbog situacije u svojoj zemlji rasplakala se na pozornici.

- Želim da svaki rat završi, pogotovo u Ukrajini da se što prije mogu vratiti kući. Želim reći Hrvatskoj veliko hvala. Jako ste dragi ljudi, rekla je u suzama.

Na pozornici se pojavio Nikola Batinović s pjesmom ‘Stope da ti ljubim’ pjevača Hari Mata Harija, a njegov nastup izazvao je velike pohvale od žirija.

- Djeluješ kao da nemaš nimalo treme. Toliko djeluješ sigurno i samouvjereno. Genijalna ideja je bila imati ovo dvoje fenomenalnih plesača koji su podignuli sve na jedan viši nivo, rekla mu je Maja.

- U tvom slučaju ja opet ne znam o čemu si ti pjevao, međutim ti si toliko iznio emocija da sam naprosto uživala. Ja više od ovoga ne trebam, zaključila je Martina.

Zatim su nastupili dečki iz skupine ‘Akustika Balkana’, koji su kao i svi kandidati večeraš, oduševili žiri i publiku.

- Malo ću se prvo referirati na kritike. Vi ste jedan profil natjecatelja za koji ja ne moram imati osobne preferencije, ne moram čak ni poznavati glazbu koju izvodite. Neovisno o tome, u meni ste zbilja zagrijali krv i vi ste dokazali sva trojica da je to ono što mi tražimo na pozornici Supertalenta, pohvalila ih je Martina.

- Meni dođe da razbijem sve šalice, rekla im je Maja dodajući da su bili najzabavnija točka večeras.

Emisiju je zaključio osebujni Španjolac Muy Moi koji je izazvao raznolike reakcije.

- Bojim se da nećete dijeliti mišljenje koje ja imam. Prošli put je sve zaista bilo nevjerojatno. Toliko si me naučio na to da sam večeras ovo gledao kao vodu piti. Ja bih još vatre, stvari iz nosa jer ovo je ludilo, zaključio je Fabijan dok je Martina njegov nastup nazvala ‘grdim talentom‘.

- Ovo je zaista u najmanju ruku odvratan, nenormalan, pomaknut, drugačiji i mi to volimo, rekao je Davor, a Maja dodala ‘Sve u svemu nisi normalan i dobrodošao‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:25