STUDIO +

Trener s ‘Farme‘ prekinuo osmogodišnju vezu: ‘Nakon godina trpljenja, puklo je’

Brojne teme našle su se na dnevnom redu još jedne ‘’Studio terapije’’, a jedna od njih je prekid veze nakon osam godina
Silvio Krstanović
 Boris Kovacev/Cropix

"Studio+" i ovoga je petka s vama, web show fokusiran je na mlade i uspješne ljude iz svih sfera života. Blogeri, chefovi, gejmeri, umjetnici, Influenceri, mladi poslovni ljudi, svi oni fokus su ovoga projekta.

U petoj epizodi s nama je Silvio Krstanović (27), dečko definitivno vrijedan pažnje. Osim što je bio trostruki vice prvak u fitnessu i bodybuildingu, Krstanovića trenutno možemo pratiti i u reality show-u ‘’Farma, more, i maslina’’ na Novoj TV.

Brojne teme našle su se na dnevnom redu još jedne ‘’Studio terapije’’, a jedna od njih je prekid veze nakon osam godina. Samo za naše kamere, ovaj simpatičan mladić, otkriva zašto je pukla veza s djevojkom s kojom se mislio zaručiti i planirati zajednički život.

Neizbježna tema su i mjere koje se tiču teretana I ugostiteljskih objekata. Silvio nam je otkrio koliko mu je pala zarada u ovoj pandemijskoj godini.

‘’Kada sve usporedim pad je ogroman, prije pandemije bih mjesečno inkasirao 20 tisuća kuna, a danas jedva pet ili šest’’, otkrio je između ostalog Krstanović.

image
Silvio Krstanović
Boris Kovacev/Cropix

Zanimljiv je njegov životni put, rođen u Zagrebu, ali nakon razvoda roditelja s majkom se preselio u Osijek, otac mu je u međuvremenu preminuo, no kako sam ističe, uvijek je s njim imao izvrstan odnos.

Objasnio nam je, zašto još od malih nogu želi postati poznat i što ga to privlači televizijskim kamerama i fotografskim aparatima

image
Silvio Krstanović
Boris Kovacev/Cropix

U realityju u kojem sudjeluje, gledamo ga kako uspješno zavodi Maju Bajamić, prepričao nam je zgode i nezgode, no pravi odgovor još ne znamo budući da se show još emitira, a Krstanović je potpisao ugovor koji mu brani otkrivanje detalja.

Ono što smo ga mogli pitati je, do koje granice bi išao na televiziji i je li moguć sex pred kamerama?

image
Silvio Krstanović
Boris Kovacev/Cropix

Ovaj mladi i uspješan trener u svojim postovima, na društvenim mrežama, često koristi riječ ‘’vibracija’’, pa smog a upitali što je za njega vibracija i kako vibrira.

Komentirali smo i neke anomalije koje su prisutne kada je njegov posao u pitanju, a to su steroidi. Otkriva, je li ih ikada koristio i što bi napravio da mu klijent kaže da ih koristi.

image
Silvio Krstanović
Boris Kovacev/Cropix

Delale je Krstanovića upitao i jesmo li postali opterećeni izgledom više no ikada i zašto je po njemu to tako. Ponudio je zanimljiv i objektivan odgovor. Gljiva se u ovoj epizodi nije koristila pa je Daniel konstatirao: ‘’Očito sam bio predobar prema tebi’’.

U novoj epizodi ‘’Studio+’’ u rubrici ‘’Top video’’ donosimo još jedan video naših gledatelja i čitatelja snimljen i smontiran u kućnoj radinosti. I ovoga petka najavljujemo što se događa u printanom izdanju i tko krasi najnoviju naslovnicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 10:15