35 GODINA IMPRESIVNE KARIJERE

TRI SATA LJUBAVI, SUZA I EUFORIJE NA KONCERTU ZORICE KONDŽE Naša glazbena diva za publiku u rasprodanom Lisinskom priredila pravu poslasticu

 
 /

Gotovo tri sata trajala je prva od dvije glazbene poslastice pod nazivom “Vrijeme ljubavi” kojima je Zorica Kondža u srijedu počastila svoju vjernu publiku u rasprodanoj zagrebačkoj dvorani Lisinski povodom 35 godina duge impresivne karijere.

Pjevačici, koju već desetljećima zbog njezinog moćnog glasa nazivaju i The Voice, na pozornici su se tijekom koncerta, koji je bio izvrstan presjek njezine karijere, kao gosti pridružili i neki glazbeni prijatelji, a uz nju su bili i suprug Joško Banov, autor njezinih bezvremenskih pjesama, na bubnjevima i udaraljkama sinovi Toni i Luka Banov.

Tako se ovoj divi u izvedbi pjesme “Sve je noćas protiv nas” pridružio Azzuro, duet “Ti si moj san” koji je pjevala s pokojnim Oliverom Dragojevićem na sceni je s njom izveo Jacques Houdek, Davor Radolfi pridružio joj se u hitu “Luda đelozija”, a s klapom Cambi otpjevala je pjesmu “Do posljednjeg daha”, koju inače izvodi s Nenom Belanom.

Koliko je njezini obožavatelji vole dokazala je kad se tijekom izvedbi pjesama “Molitva za tebe” i “Zar je voljeti grijeh” spustila u publiku i spremno se pjevajući fotografirala s fanovima.

Koncert je začinila duhovitim anegdotama, a tijekom nastupa posebno priznanje Hrvatske diskografske udruge Zorici je uručila direktorica Hit Recordsa Kristina Krajna.

Publika, u kojoj su sjedili Goran Ivanišević sa suprugom Nives, Viktorija Rađa, Nenad Korkut, Milan Bandić i drugi, divu su ispratili ovacijama. Za tu se prigodu triput presvlačila, a u odijelu kreatora Ivana Friščića bila je modna senzacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:58