NIJE UVIJEK LAKO

Trnovit karijerni put Ecije Ivušić: ‘Žene su mi više zabijale nož u leđa, nego me podržavale‘

Umjesto da jedna drugoj budemo vuk, budimo vučice same za sebe, poručila je pratiteljicama na društvenoj mreži
Ecija Ivušić
 Tomislav Kristo/CROPIX

Novi izazov već neko vrijeme širi se društvenim mrežama, a ovoga puta u njemu sudjeluju isključivo žene - objavljuju crno-bijele fotografije popraćene motivacijskim porukama, a jednu takvu napisala je i voditeljica te novinarka Ecija Ivušić.

- Malo sam pauzirala od svega. A jutros otvorim Instagram i samo crno-bijele fotke iskaču. Koga pratim i ne pratim. Žene podržavaju žene. Također inbox pun poruka mojih dragih prijateljica koje me nominiraju u ovom izazovu. Hvala im.
Voljela bih da imam za ispričati neku inspirativnu priču o tome kako me neka žena podržala kroz karijeru. Nemam. Više su mi zabijale nož u leđa, ali eto. Također moram primjetiti da su većina ovih žena koje se međusobno podržavaju u izazovu women supporting women, zapravo više women supported by men (čast iznimkama). Ako me razumijete...

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Malo sam pauzirala od svega. A jutros otvorim instagram i samo crno-bijele fotke iskaču. Koga pratim i ne pratim. Žene podržavaju žene. Također inbox pun poruka mojih dragih prijateljica koje me nominiraju u ovom izazovu. Hvala im. Voljela bih da imam za ispričati neku inspirativnu priču o tome kako me neka žena podržala kroz karijeru. Nemam. Više su mi zabijale nož u leđa, ali eto. Također moram primjetiti da su većina ovih žena koje se međusobno podržavaju u izazovu women supporting women, zapravo više women supported by men (čast iznimkama). Ako me razumijete... Ali opet, eto ??‍♀️. Također želim naglasiti da su žene kojima sam se okružila u svom životu svojom voljom izuzetno jake, empatične, neovisne, hrabre i najbitnije od svega- dobre osobe. Jedna takva me, međuostalim i odgojila. Također moram primjetiti da skoro niti jedna od njih nije sudjelovala u ovom izazovu. Imenovati ih neću. One ionako znaju tko su i što su. Ne u postu/izazovu. Već životu. Svima ostalima želim da instagram izazov pretvore u životnu realnost. I da ne budemo jedna drugoj vuk, već da budemo vučice same za sebe. Također prilažem 2 slike. Jedna crno na bijelom. Druga u jarkim bojama. Ionako sam u životu uvijek više voljela ljude koji znaju bojati. I to izvan okvira. Također vas nominiram sve do jedne. Da se podržavate. U životu. Ne na instagramu. Eto toliko od mene za sada, pusa, baj, ćao, odoh i dalje odmarati od života ??????‍♀️ . . . #ecipeciquotes #womensupportingwomen #womenempowerment #blackandwhitephotography

Objavu dijeli Ecija ? (@ecija_ivusic)

Također želim naglasiti da su žene kojima sam se okružila u svom životu svojom voljom izuzetno jake, empatične, neovisne, hrabre i najbitnije od svega - dobre osobe. Jedna takva me, među ostalim, i odgojila. Također moram primjetiti da skoro niti jedna od njih nije sudjelovala u ovom izazovu. Imenovati ih neću. One ionako znaju tko su i što su. Ne u postu/izazovu. Već životu.

Svima ostalima želim da Instagram izazov pretvore u životnu realnost. I da ne budemo jedna drugoj vuk, već da budemo vučice same za sebe. Također prilažem dvije slike. Jedna crno na bijelom. Druga u jarkim bojama. Ionako sam u životu uvijek više voljela ljude koji znaju bojati. I to izvan okvira.

Također vas nominiram sve do jedne. Da se podržavate. U životu. Ne na instagramu. Eto toliko od mene za sada, pusa, baj, ćao, odoh i dalje odmarati od života - napisala je Ecija na društvenoj mreži.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:07