BRAČNA IDILA

Trudna Doris Pinčić sa suprugom uživala u koncertu ‘hrvatskog Michaela Bubléa‘

Popularna glumica i TV voditeljica za poduzetnika Davora Guberovića udala se u studenome prošle godine

Doris Pinčić i Davor Guberović

 Davor Curić i Ivana Planinić Curić

Robert Čolina u srijedu navečer u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija - Kontesi održao je koncert evergreena, a nastupio je u pratnji vrhunskog orkestra Josipa Cvitanovića. "Hrvatski Michael Bublé", kako su ga mnogi prozvali zbog jedinstvenog stila i ljubavi prema evergreenima te swingu, koncert je otvorio pjesmom "Buona Sera Signorina", a zatim krenuo nizati bezvremenske hitove "Samo jednom se ljubi", "Fly Me To the Moon", "Sway", "Besame Mucho", "Predaj se srce"…

image

Robert Čolina

Davor Curić i Ivana Planinić Curić
image

Robert Čolina i Dino Petrić

Davor Curić i Ivana Planinić Curić

- Ovo je zaista posebna večer, puna emocija, nostalgije, no ponajviše vrhunske glazbe - komentirao je Čolina, koji je puna dva sata vladao scenom, a oduševljena i raspjevana publika gotovo mu i nije prestajala pljeskati.

U koncertu su uživala i poznata lica Miro i Sara Ungar, Ivica Zanetti, Dino Petrić te mnogi drugi Robertovi prijatelji i kolege. U publici su bili i trudna glumica te TV voditeljica Doris Pinčić sa suprugom, poduzetnikom Davorom Guberovićem. Par se, podsjetimo, vjenčao u studenome prošle godine. Lijepa Zadranka iza sebe ima propali brak s pjevačem Borisom Rogoznicom s kojim je dobila sina Donata i kćer Gitu, a i Davor je također otac dvoje djece.

image

Doris Pinčić i Davor Guberović

Davor Curić i Ivana Planinić Curić
image

Miro Ungar i Robert Čolina

Davor Curić i Ivana Planinić Curić

Čolina je i ovaj put pokazao da je uistinu pravi vladar scene - lakoća njegove glazbene izvedbe, scenski nastup i komunikacija s publikom nikoga nisu ostavili ravnodušnim. A repertoar koji je pomno odabrao u suradnji s Josipom Cvitanovićem, renomiranim dirigentom koji je i aranžirao skladbe za ovaj koncert, bio je i svojevrsni crossover, koji je publiku vratio u vrijeme Franka Sinatre, Ive Robića i velikih orkestara, no i legendarnih Indexa, Kemala Montena, The Driftersa, Joea Cockera

Robert je u srijedu navečer premijerno izveo i svoj novi singl "Manuele", novu verziju poznate skladbe Zrinka Tutića, a u jednom trenu na bini mu se pridružila i gošća iznenađenja, Nika Pastuović, koja je s njim otpjevala duet "Lutka za bal".

image

Robert Čolina i Nika Pastuović

Davor Curić i Ivana Planinić Curić
image

Ivica Zanetti i Robert Čolina

Davor Curić i Ivana Planinić Curić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:10