NOĆNA PTICA NA MAMU

Trudna Maja Šuput: ‘Beba prati naš tempo i boksa u ponoć! Znamo spol, ali nećemo ga otkriti‘

Pjevačica je već kupila sve potrepštine: ‘To mi je prvi put, vrlo vjerojatno s obzirom na moje godine i zadnji, nek‘ se dijete veseli‘
Maja Šuput
 INSTAGRAM

Maja Šuput odbrojila je četiri i pol mjeseca trudnoće, a buduća majka jednostavno - blista!

- Raste, rastem! Zadnja dva tjedna stalno sam se bunila, ja jedina nemam trbuh, sve trudnice imaju trbuh, kakva sam ja to trudnica, nit' mučnine... Nije da se žalim, ali daj beba, javi se da znam, ono... Ali po knjizi ispada da je trbuh narastao baš kad treba. Neki dan prvi put smo doživjeli boksanje od bebe, a ono što nas je najviše razveselilo kao roditelje je da beba prati naš tempo jer je boksanje bilo u ponoć. Znači nije beba u 9 sati ujutro ili u podne, nego u ponoć. Onda je Nenad stavio glavu na trbuh i rekao: 'Ljubavi tatina, bravo. Noćna ptica na mamu' - ispričala je pjevačica za IN magazin Nove TV.

No umjesto noćnim izlascima i nastupima, Maja je sad okupirana kupnjom potrepština za bebu.

- Sve smo izabrali, ali kad kažem sve - sve! Mila majko, što sam uzela! A veseli me to. Pa to mi je sad prvi put, vrlo vjerojatno s obzirom na moje godine i zadnji, pa nek' se dijete veseli - kaže Šuput.

A hoće li se beba veseliti sva u ružičastom ili plavom, Maja još ne želi otkriti, iako suprug Nenad Tatarinov i ona već znaju spol.

Pjevačica je ovih dana predstavila i jedan novi projekt - luksuzni kutak za dame u toaletu jednog zagrebačkog restorana - a lansirala je i tajni dnevnik za djevojčice sa svojim potpisom. I ona je, kaže, kao klinka u dnevnik zapisivala svoje ljubavne zavrzlame.

- Zadnji koji sam imala, u njemu je pisalo 'Bojan, volim te' i neki broj, frajer je bio iz Kikinde. A ja ne znam gdje je Kikinda na mapi, evo, majke mi mile - našalila se Maja u IN magazinu.

Njezina je radna mapa za sljedeću godinu, unatoč činjenici da će roditi, jednostavno popunjena.

- Mi smo do te mjere bukirani za sljedeću godinu, barem što se svadbi tiče, da tu nema razgovora. Posao ide odmah, nešto malo nakon što se dijete rodi i to je potpuno okej. Moj posao je sjajan, ja idem pjevati od 8 sati navečer do 5 ujutro. Ja ga uspavam, dođem doma, a beba ni ne zna da me nije bilo, a osim toga, ima beba i oca, ne? Moj posao će biti u punom jeku ako gospodin Capak ne bude rekao drukčije i po sadašnjim bukinzima i terminima, barem što se svadbi tiče, to su morali uzeti, bit će to fenomenalna radna godina - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 16:36