ZASLUŽENI ODMOR

Tugu nakon ispadanja s Eura Vatreni liječe uživajući na obali. Evo gdje ih možete sresti...

Iako naši reprezentativci pokušavaju proći neopaženo, strastveni ih navijači ipak prepoznaju...
Luka Modrić s prijateljima, Duje Ćaleta-Car
 Instagram Story/Screenshot

Nakon ispadanja s Eura, kapetan naše reprezentacije Luka Modrić sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece zaputio se na zasluženi odmor, a destinacija je, naravno, hrvatska obala.

Proslavljeni igrač Real Madrida tijekom šetnje Šibenikom pokušao je proći neopaženo zaklonivši lice šiltericom, no na Instagramu se pohvalio fotografijom ispred katedrale Sv. Jakova. Ista je fotografija otkrila i da bračni par Modrić ljetuje s prijateljima, supružnicima Andreom i Hrvojem Čermakom.

image
Luka Modrić sa suprugom, Andreom i Hrvojem Čermakom
Instagram Story/Luka Modrić/Screenshot

Za ljetno je opuštanje prije novih nogometnih obaveza Modrić odlučio obitelj povesti na krstarenje jahtom, pritom obilazeći najljepše uvale te uživajući u delicijama poznatih restorana. Isti su recept za uživanje Modrići i Čermaci primijenili i u Šibeniku, gdje su najuspješnijeg hrvatskog nogometaša obožavatelji prepoznali unatoč njegovim pokušajima da prođe neprimijećeno.

Tugu zbog napuštanja europskog nogometnog prvenstva reprezentativac Duje Ćaleta-Car brzo je zaliječio u zagrljaju svoje novopečene supruge Adriane Đurđević.

Dapače, sad je stiglo vrijeme da nadoknade razdvojenost nakon svog vjenčanja u svibnju u Dubrovniku, jer se Duje posvetio obvezama prema reprezentaciji. Mladom je bračnom paru ostalo još nekoliko tjedana do dolaska prinove, a to su vrijeme odlučili provesti na popularnom grčkom otoku Mikonosu, na bračnom putovanju, odakle se Adriana redovito javlja svojim pratiteljima kojih samo na Instagramu broji 70 tisuća.

image
Duje Ćaleta-Car
Instagram Story/Screenshot

Inače, lijepa je Dubrovčanka poznata po svom istančanom modnom stilu, a u njezinoj se garderobi nerijetko nađu stvari s potpisom najpoznatijih dizajnerskih kuća. No, na fotografiji s Mikonosa pohvalila se plavom haljinom koju potpisuje njezina prijateljica Andrea Zvono Bašić, koja je zaslužna i za Adrianinu bajkovitu vjenčanicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:52