KOMENTIRALA ZABRANU

Turbo folk zvijezda Milica održala koncert u Osijeku: ‘Hvala vam na nevjerojatnoj količini ljubavi‘

Već danima u javnom prostoru pljušte komentari da zabrane turbo-folk koncert ‘Duško Kuliš & gosti‘.

Milica Pavlović

 Instagram/Milica Pavlović

Već danima u javnom prostoru pljušte komentari o odlukama dvaju gradonačelnika, Pule i Osijeka, da zabrane turbo-folk koncert ‘Duško Kuliš & gosti‘.

Podsjetimo, Filip Zoričić odlučio je da je takva vrsta glazbe neprihvatljiva u Puli, a onda, nakon što je isti koncert prebačen u Osijek, isto je odlučio i Ivan Radić.

Jedan koncert turbo-folka ipak nije zabranjen. Prije nekoliko dana osječku dvoranu Zrinjevac napunila je srpska turbo-folk pjevačica Milica Pavlović i to samo nekoliko sati nakon Radićeve zabrane koncerta na kojemu su uz Kuliša trebali nastupiti Ana Bekuta, Dragan Kojić i Zorana Mićanović.

Sada se o svemu oglasila i Milica koja je najprije zahvalila publici u Osijeku "na nevjerojatnoj količini ljubavi, dobre energije i pozitive koju su usmjerili prema njoj".

- Glazba je ono što nas spaja i kada u pjesmama nema mržnje, kada svatko od nas drugog čovjeka poštuje isključivo kao dobrog čovjeka, kada glazba ne vrijeđa druge narode i vjere, kada ne poziva na nasilje, kada je tu samo da u nama probudi lijepe i pozitivne emocije i raspoloženje. Zabrana je besmislena. Podrška i ljubav za sve ljude koji ne mrze, koji pjevaju i raduju se. Posebno za moju dragu Anu Bekutu, koja je na prvom mjestu divan čovjek, a zatim vrhunska pjevačica. Netko tko ima veliko srce za sve ljude ovog svijeta i čije pjesme zaslužuju da se pjevaju tamo gdje ih ljudi vole - napisala je pjevačica Milica Pavlović na Instagram storyju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:55