IZGUBLJENA ŽIVOTNA BITKA

TUŽNA VIJEST IZ SPLITA NA NOVU GODINU Nakon kratke i teške bolesti preminuo poznati glazbenik i voditelj Damir Mihanović Ćubi

 CROPIX

Damir Mihanović - Ćubi, legenda dalmatinskog humora iznenada je preminuo nakon što su mu prije nekoliko tjedana otkrili neizlječivu bolest u zadnjem stadiju. Svi njegovi prijatelji šokirani su iznenadnim odlaskom uvijek nasmijanog Ćubija.

Iza komičara specifičnog izričaja kojeg televizijska publika pamti iz brojnih serija, emisija i showova ostala su dva odrasla sina i supruga Vernona.
Zauvijek će ostati upamćen kroz svoje jedinstvene likove poput Nevena i Romana iz zabavnih serijala 'Jel me netko tražio' i 'Nad lipom 35'.

Kroz više desetljeća dugu karijeru odigrao je brojne predstave od kojih mnoge nose i njegov autorski potpis. Na sceni je bio i kao uspješan glazbenik, poznavatelji domaće pop scene znaju ga i kao bubnjara grupe Forum.

Većinu života bio je vezan za Split iako porijeklo vuče s otoka Šolte

Odmah nakon postavljanja dijagnoze, Ćubi se liječio u KB Sestre milosrdnice u Zagrebu, a njegovi brojni kolege i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći. Posljednje dane života Ćubi je proveo u svom Splitu.

Usprkos teškoj dijagnozi, javnost je redovito nasmijavao objavama na Facebooku, a za svoj konačni odlazak odabrao je, kako i priliči njegovom nezaboravnom karakteru, 'najluđi' dan u godini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:05