ODLIČNE REAKCIJE

Twitter ‘gori‘: ‘Što god je**te ovo bilo, volim ih! Jadni Švicarci koji su nastupali nakon njih...‘

Ne mogu se više koncentrirati ni na koji drugi nastup osim Hrvatske! Razbili su svojom satirom na Putina, samo su neki od komentara

Let 3

 Screenshot/

Delirij je zbog nastupa Leta 3 zavladao i u press centru iz kojeg novinari prate polufinale. Uoči nastupa finski novinari komentirali su da su naši dečki strašni.

- Malo nam je teško izgovoriti Šč, jer kad mi to kažemo, zvuči kao da smo kihnuli - našalili su se.

Tijekom nastupa neki su i zaplesali, a na kraju se prolomio apsolutno najveći pljesak dosad.

Letovci se dopadaju i talijanskim novinarima. Našoj novinarki u Liverpoolu otkrili su kako imaju energiju sličnu njihovom Måneskinu.

A nakon nastupa Hrvatske "gori" i Twitter.

- Ovo je izgledalo kao 10 pjesama u jednoj! Hrvatska se kvalificirala, zar ne? Što god ovo je**te bilo, volim ih! - pišu korisnici Twittera.

- Večeras ćemo ukrasti mjesec! - stoji u jednom komentaru koji aludira na rakete koje je Let 3 imao na sceni.

- Jesmo li sad svi na drogama? Što se događa? - napisala je pak jedna korisnica, koja očito baš i nije shvatila pjesmu riječkih rokera.

- Ne mogu se više koncentrirati ni na koji drugi nastup osim Hrvatske! Hrvati su razbili svojom satirom na Putina! Za razliku od ovog švicarskog ‘Ne želim biti vojnik, ja sam siroti, slatki dječak i pahuljica‘ - nizali su se dalje komentari.

- WTF Croatia - napisala je jedna korisnica Twittera, a drugi je Letu 3 zahvalio što su donijeli energiju i veselje u polufinale.

- Švicarce su preveslali jer su im baladu stavili odmah nakon ludila iz Hrvatske - komentiraju fanovi.

- Hrvati imaju sve, bit će ovo ludi Eurosong - tvrdi jedan korisnik.

- Let 3 će mi uzrokovati noćne more - zaključio je pak drugi.

- Ako Hrvatska ne pobijedi na Euroviziji, kunem se Bogom, razbit ću nešto ili nekoga! - zaključak je jednog vatrenog obožavatelja riječkih rokera.

- Hrvatska mi je jedan od favorita jer su sarkastični pametnjakovići, neumoljivi punk koji pomiče granice - smatra jedna tviterašica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:09