NOVA MLADOST

U DOMU OBITELJI PAUK SVE JE SPREMNO ZA PRINOVU Šibenski župan u 57. godini s trećom suprugom očekuje bebu, još malo pa će u prvi đir po rivi

 
Na fotografiji: Župan Goran Pauk i supruga
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Župan šibensko-kninski Goran Pauk na pragu šezdesete proživljava novu mladost jer sa svojom trećom surpugom očekuje prinovu, pše Slobodna Dalmacija.

Pauk se, naime, proteklog vikenda na Facebooku pohvalio novim prijevoznim sredstvom u voznom parku svoje obitelji, a riječ je o dječjim kolicima koje će, zajedno sa suprugom, uskoro provozati po šibenskoj Rivi.

'Suvozača očekujemo za cca dva i po miseca', s ponosom je objavio župan koji u 57. godini očekuje treće dijete. Dvoje starijih potomaka već su odrasli ljudi, oboje studiraju u Zagrebu.

Pauk prinovu očekuje sa svojom trećom suprugom, a svoj privatni život nikad nije posebno skrivao od medija pa je lani u razgovoru za Slobodnu otvoreno progovorio o svoja tri braka, kao i o činjenici da je u 50. godini prošao težak razvod te da je u novi brak stupio iako se od bivše supruge nije uspio i crkveno razvesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:51