POZNATA LICA

U Kataru osvanuli Albina i njezin frajer nogometaš: ‘Bit će 1-0 za Hrvatsku, znam i strijelca!‘

Ivan i Albina u hrvatskim su okvirima poznati su ‘celebrity‘ par, čija ljubavno-životna priča neodoljivo podsjeća na filmsku, na nekakvu romantičnu komediju

Albina i Ivan Ćalušić

 Frane Vulas/

Na plaži hotela „Hilton Doha”, među hrvatskim navijačima koji su došli razviti veliku zastavu, naletjeli smo na dobro poznata lica, mladi splitski nogometno-estradni par, Hajdukovca Ivana Ćalušića i pjevačicu Albinu Grčić. Zajedno s ostalim navijačima i oni su mahali zastavom, pjevali, skandirali, jednom riječju - guštali. Nakon početnog iznenađenja malo smo ih na plaži prekinuli, ukrali im pokoju minutu.

- Stigli smo ovdje rano ujutro, ali nekako smo se ipak uspjeli organizirati da dođemo. Nadamo se da će se ovo dogoditi još koji put u životu, ali nismo željeli propustiti ovu priliku i stvarno je predivno ovdje - rekla je dobro raspoložena Albina za Slobodnu Dalmaciju, hrvatska predstavnica na prošlogodišnjem Eurosongu.

Ivan i Albina u hrvatskim su okvirima poznati su „celebrity” par, čija ljubavno-životna priča neodoljivo podsjeća na filmsku, na nekakvu romantičnu komediju. A ako ovdje u Kataru i traje neka neslužbena utrka za najljepšom hrvatskom navijačicom, neka se Ivan ne naljuti - nema više nikakve dileme. A neka se Ivan pogotovo ne naljuti na konstataciju da bi bilo vjerojatno i obrnuto, da bi u muškoj konkurenciji vjerojatno on pobrao većinu glasova pripadnica ljepšeg spola. Da zaključimo, razgovarali smo s najljepšim parom Svjetskog prvenstva.

No, vratimo se mi nogometu. Ivan se oporavlja od teške ozljede križnih ligamenata zbog koje se ranije, već u kolovozu, vratio s posudbe iz slovenskog Radomlja. Na pitanje o očekivanjima u polufinalu i na Mundijalu Ivan je bio jasan.

- Samo pobjeda! Iako je već i ovo veliki uspjeh za nas.

Albina je dodala.

- Preponosni smo, što god da se dogodit bit će dobro, ali vjerujemo u pobjedu!

A koji će biti rezultat?

- Ovaj put ćemo sve završit‘ u 90 minuta. Neka bude 1:0 – prognozirala je Albina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:15